” Kecil-kecil dah pandai jaga kereta.. ” – Netizen¬†

Video Gelagat Anak Zahirah Macwilson, Isaac Raees Mengelap Kereta Baru Hadiah Hari Lahirnya Buat Ramai Terhibur. Amboi Bersungguh Betul Dia Mengelap, Nak Lap Sampai Berkilat Ke Tu Isaac. Comel Sangat !!

Semalam merupakan hari lahir anak kepada pelakon, Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza iaitu Isaac Raees yang pertama. Isaac juga menerima hadiah yang cukup istimewa daripada ibu bapanya iaitu sebuah kereta mainan.

Kereta Mercedes berwarna hitam ini turut mempunyai nombor plat yang unik iaitu ‘ is44c’ bersempena nama si comel ini. Meninjau ke akaun Instagram Zahirah, video Isaac sedang mengelap kereta barunya itu membuatkan ramai berasa terhibur.

Isaac mengelap keretanya itu dengan sehelai kain dan gaya Isaac nampak sangat bersungguh-sungguh. Wah, kecil-kecil dah pandai menjaga kereta ye Isaac. Nampak sayang sangat dengan kereta baru Isaac tu.

Selain itu, video Isaac menaiki kereta barunya itu turut dikongsikan dalam p0sting tersebut. Nampaknya Isaac mempunyai aktiviti baru selepas ini iaitu bersiar-siar dengan kereta barunya ini. Alahai, comel sangat Isaac.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat gelagat Isaac mengelap kereta barunya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alahai so cute , kecil kecil dah ada mecedes.. car and the owner sama handsome . Ad0i, ger4m lah tengok Isaac.. “

” Lap je selalu sbb baru kan. Comel sgguh kamu syg.. Kereta mesti mau hensem mcm tuan dia jgk.. kecik2 dah pandai jaga kereta.. ”¬†

” Rajinnya awk sayang.. kalau i pun sayang kereta tu.. ijack dah ada kereta wooooo comel nya lap kereta.. “

” Comelnya, Pasni cuci car daddy plk tau.. kereta dah mantap tapi dressing Isaac haha . Comel lah isaac, aunty nak tumpang boleh.. “

” Nak bawak girlpren jalan2 kena la lap duluuu heheeee shomelll.. cute lah di lap lapnya kereta dia. Bawak kereta tgk depan isaac. L4nggar pokok naye.. “

” Cheewahhh 1 year old dpt hadiah kereta.. Handsomenya babyyyy.. comel isaac lap ketera. Wow, tak0t kita nak dekat. Sayang kereta sgt ni.. “

” Isaac…. drive tengok depan… Jangan tengok girls je… Haha… comell sungguh.. kecik dh ada mercedes. Pastu parking dalam rumah pulak.. haha.. “

Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang pertama kepada Isaac Raees. Semoga membesar dengan sihat, sentiasa dilindungi oleh Allah SWT dan menjadi anak yang soleh. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..