” Jaga you Bey, Eshaal mar4h tuu.. “

Video Anak Stacy, Bella Cuba Memujuk Adiknya, Eshaal Yang Sedang Mar4h Buat Netizen Terhibur. Amboi, Gar4ngnya Muka Eshaal, Beria Si Kakak Pujuk !!

Sebelum Stacy Anam mendirikan rumah tangga, beliau sudah mempunyai seorang anak angkat bernama Bella Valentina. Stacy menjaga Bella sejak kecil lagi dan sudah menganggap Bella seperti dar4h dagingnya sendiri dan menyayanginya seperti anak sendiri.

Selepas Stacy berkahwin dengan penyanyi, Akim Ahmad, mereka telah dikurniakan seorang anak perempuan yang comel bernama Eshaal.  Eshaal dilahirkan pada tahun 2017 seberat 2.97 kg. Dia turut menjadi perhatian netizen kerana kecomelannya.

Seperti selebriti lain, Stacy dan Akim mewujudkan akaun media sosial bagi anak mereka, Eshaal dan Bella. Ianya adalah untuk memuatnaik segala aktiviti anak mereka. Mereka menggabungkan kedua-dua nama anak mereka dengan menggunakan satu akaun Instagram sahaja iaitu Beyshal.

Menerusi akaun Instagram, video Eshaal dan Bella dikongsikan di akaun Instagram mereka. Eshaal kelihatan sedang mar4h sementara Bella pula sedang bermain. Namun sebagai kakak, Bella cuba memujuk adiknya dengan pelbagai cara.

Tonton video di bawah :

” Jaga u bey, Eshaii mar4h tuu. Tu kudou ishaiiii.. “

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat dua beradik ini. Antara komen-komen mereka :

” Amboii gar4ng ny Ishaii.. “

” Drama queen betul ni sumandak tokoro.. “

” Nasib tak berasap kepala tuu.. “

” Mar4h pun makin cumil pula.. “

” Mcm muka daddy dia lah bila muka gar4ng plus masam tu… comel tetap ada.. “

” Bagus nya kakak… pandai dia pujuk adik dia .. “

” Uishhh gar4ng nye muka Ishaii.. “

Alahai, muka mar4h pun comel Eshaal ni. Mar4hkan apa tu ye? Pandai si kakak memujuk adik yang tengah mar4h tu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Eshaal dan Bella membesar dengan sihat serta menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Beyshal by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..