” J membebeI pasal healthy food.. ” – Jovian Mandagie

Jovian Mandagie Kongsi Video Anaknya Jeanelle Nika Mandagie MembebeI Mengenai Makanan Sihat Yang Menghiburkan. Alahai Miss J Habis Semua Not Healthy Ni, Semua Daddy Tak Boleh Makan Lah Macam Ni. Comel Sangat Celoteh Tu, Bijak !! 

Bagi peminat dunia fesyen, nama Jovian Mandagie bukanlah asing lagi. Mempunyai jenamanya yang tersendiri, Jovian adalah menantu kepada Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Ismail Sabri. Menikahi Nina Sabrina pada tahun 2013, mereka sudahpun dikurniakan seorang anak perempuan.

Jeanelle Nika Mandagie atau digelar Miss J oleh seisi keluarga, anak kecil ini petah dan peramah. Melihat telatah Miss J yang penuh keletah ini buat ramai peminat terhibur. Miss J wajahnya mirip ibunya Nina namun percakapannya sungguh fasih dalam bahasa Inggeris.

Masih ingat lagi gelagat Miss J ketika live bersama atoknya. Selamba sahaja Miss J k0rek hidung dan menyapunya pada baju Atoknya itu. Nak4l sungguh Miss J ini dan selalu menjadi penghibur hati Atok. Akrabnya mereka sampaikan sambutan hari ayah pun jadi ‘happy atok day‘.

Meninjau akaun Instagram Jovian Mandagie, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Miss J membebeI pada Jovian berkenaan makanan sihat. Jovian yang menyebut nama makanan lantas dijawab Miss J semuanya makanan tidak sihat. Alahai sampai telor pun tak bagus ni. Lucu sungguh Miss J !

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Miss J membebel panjang ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah.. seronok tgk Daddy dia layan dia ckp. Anak yg bijak ni.. “

” She is such a lovely girl.. She is so smart.. and omg her expression when she’s talking.. Tak tahan.. “

” Awat laaa comey sgttt miss limm. Ger4m sangat tengok kening tu.. “

” Munc0ng munc0ng mulut dia hahahaha sooooo cute.. “

” Comel je cara dia bercakap. So comell clever girl.. “

” Ger4mmmnyaaa kt J niiiii…. Comelll sgtt. Bijakkk sgtlaaa dia niii.. “

” Daddy’s personal doctor is on the way.. so cute.. “

” Masha Allah she is really so cute. Bijak sangat. Allah ger4m nya tengok dia.. “

Alahai bila penasihat daddy membebel, fuh memang p0werlah. Habis semua makanan jadi sek4tan buat daddy. Boleh jadi doktor peribadi daddy terbaik Miss J ni. Apa pun, semoga Miss J membesar dengan sihat dan jadi anak yang berguna dan pintar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jovian Mandagie

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..