” Boyfriend versus tunang.. ” – Ayda Jebat

Video Nabil Mahir Dan Anak Saudaranya Rayyan Berebut Nak Sarungkan Cincin Pada Ayda Jebat. Alahai Sungguh-Sungguh Rayyan Hent4m Badan Nabil. Part Last Tu Sweet Sangat !!

Umum mengetahui Ayda Jebat dan Nabil Mahir yang sudahpun sah bergelar tunang. Mereka yang sudah lama berhubungan akrab akh1rnya mengambil keputusan untuk bersatu sebagai pasangan suami isteri. Ikatan pertunangan ini dilakukan ketika PKP yang lalu.

Ayda dan Nabil yang sering membuat video bersama kelihatan serasi bersama. Ayda sedikit brut4l manakala Nabil pula manja-manja gitu buat mereka saling melengkapi antara satu sama lain. Dek kerana selalu nampak bersama, Ayda dikatakan netizen tingg4l sebumbung bersama Nabil.

Namun Ayda tidak mudah melatah dan menjawab tanggapan netizen itu dengan sejelasnya. Sikap Ayda yang ceria dan periang buatkan seluruh keluarga Nabil termasuk anak-anak kecil menyayanginya. Rayyan antara kanak-kanak yang sering kelihatan dalam kebanyakan video Ayda.

Menerusi akaun Instagram, Ayda Jebat telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rayyan yang berlumba dengan Nabil siapa yang dapat sarungkan cincin ke jari Ayda. Rayyan sangat sayang dengan Auntie Ayda nya ini hinggakan memberitahu bila Ayda kahwin nanti mahu tidur bersama Ayda.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Rayyan bersama Nabil berebut cincin ini menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Sungguh2 gad0hh tuu, hab1s la sak1t badan.. “

” Weiii aku gelakkk ssorg dooo sumpah lawak.. “

” So i ada madu ke ape ni hahaha.. “

” Hah?? Put together?? Hahaha comel.. “

” Hahaha comelnyer. Pat4h pinggang Nabil.. “

” Kemainnnn abis la uncle nabil. cute and adorable gals.. “

” Heheheee anak sendiri nanti tak tahu clingy mcm mana.. “

Bersungguh betul Rayyan’ wrestl1ng’ Nabil demi auntie Ayda tersayang. Comel sangat gayanya masing-masing bersungguh nak sarung cincin ke jari Ayda tu. Apa pun, semoga Ayda dan Nabil berbahagia dan gembira selalu. Semoga dipermudahkan segala urusan untuk ke gerbang perkahwinan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..