” Itu baru pandai ABC dah disuruh daddy diam. Hahaha.. “

Video Eshaal Melar4ng Bapanya, Akim Ahmad Menyanyi Lagu ABC Bersamanya Menghiburkan Netizen. Amboi, Gar4ngnya Eshaal !!

Eshaal binti Afiq Hakim merupakan anak kepada pasangan selebriti Akim Ahmad dan Stacy Anam. Eshaal selalu menjadi perhatian netizen kerana kecomelannya. Namanya yang ringkas dan mudah menyebabkan ramai peminat memuji pasangan ini dalam memberi nama anak.

Eshaal dilahirkan pada tahun 2017 seberat 2.97 kg. Eshaal mempunyai seorang kakak bernama Bella De Luna Valentina yang merupakan anak angkat kepada Stacy. Pada tahun ini Eshaal akan memasuki usia 3 tahun dan dia kini sudah pun dihantar bersekolah.

Seperti selebriti lain, Stacy dan Akim mewujudkan akaun media sosial bagi anak mereka, Eshaal dan Bella. Ianya adalah untuk memuatnaik segala aktiviti anak mereka. Mereka menggabungkan kedua-dua nama anak mereka dengan menggunakan satu akaun Instagram sahaja iaitu Beyshal.

Menerusi akaun Instagram, satu video Eshaal sedang menyanyi lagu ABC telah dikongsikan. Sedang dia menyanyikan lagu tersebut, tiba-tiba ayahnya turut sama menyanyi bersamanya. Namun reaksi Eshaal ialah menyuruh ayahnya diam.

Tonton video di bawah :

” Budak skulah suruh dady be quiet lah.. “

View this post on Instagram

Budak skulah suruh dady be quiet lah😂

A post shared by Beyya&Eshaal (@beyshal) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Eshaal melar4ng Akim menyanyi bersamanya. Antara komen-komen netizen :

” Gar4ngsss hahahaa.. “

” Ni mesti ada nampak ticer cakap dekat children suruh “be kuaiyet” ni .. “

” Saya nak menghafal la daddy.. “

” Cute bha, cepat btl membesar.. “

” When your dad annoys you hahahahah.. “

” Gar4ngnya Eshaal.. “

” Alamaaaakkk… Haha… Ni tiru gaya cigu ni.. “

” Hahhahahaa itu baru pndai ABC dah disuruh daddy diam.. “

Amboi, gar4ng juga Eshaal ye tapi pandai Eshaal dah hafal ABC dalam usia hampir tiga tahun. Kami di Berita Kopak mendoakan Eshaal menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan akhirat. Semoga membesar dengan sihat dan bijak. Aminn.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Beyya dan Eshaal by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..