” Mak aiii, ketawa macam mommy.. “

Video Lara Alana Membuka Hadiah Yang Diberi Oleh Bapanya, Awal Ashaari Namun Bunyi Gelak Lara Membuat Netizen Terkej0t. Ad0i, Kenapa Gelak Macam Tu Ye Lara ? Lain Betul Bunyinya.. 

Lara Alana merupakan satu-satunya permata hati kepada pasangan selebriti Malaysia iaitu Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya. Lara dilahirkan pada 22 Julai 2014. Seperti selebriti lain juga, Scha dan Awal membuka akaun media sosial khas untuk anak mereka sejak lahir lagi.

Lara merupakan salah seorang si cilik yang sentiasa menjadi perhatian ramai di media sosial. Populariti Lara telah menyebabkan Lara memenangi Anugerah Bintang Popular Berita Harian dalam kategori Personaliti Media Sosial Popular pada tahun 2016.

Gelagat dan kepetahan Lara membuatkan ramai peminat mengikuti kehidupan Lara. Lara juga pernah terlibat dengan satu program realiti televisyen untuk siaran Astro bertajuk Lara oh Lara pada tahun 2016. Rancangan itu mengisahkan kehidupan Lara dari kecil yang dibesarkan oleh ibu dan bapanya.

Menerusi akaun Instagram, satu video Lara sedang membuka hadiah telah dikongsikan. Lara menerima hadiah tersebut daripada bapanya. Wah, seronoknya walaupun bukan hari lahir pun Lara dapat hadiah. Namun apabila Lara gelak membuatkan netizen terkej0t.

Tonton video di bawah :

” Sometimes I get present because my daddy miss me.. “

Rata-rata netizen terhibur mendengar Lara gelak kerana gelaknya sememangnya lain daripada yang lain. Ada yang mengatakan Lara gelak macam mommy. Antara komen-komen mereka :

” Part gelak tuu hamboii.. “

” Hahaha… comel nye dia gelak.. “

” Hahaha Lara why you laugh like that .. “

” Kej0t Auntie dengar Laraa gelak… “

” Lara gelak sama dengan mummy!!! “

” Mak aiii ketawa mcm mOmmy.. “

” Dy punye gelak kemain comel lagi.. “

Wah, seronoknya hadiah yang Lara dapat tu. Namun part gelak tu memang terhibur dibuatnya. Kenapa lain macam je gelak tu? Gelak jah4t ek ? hehe. Semoga Lara Alana membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah serta menjadi anak kebanggaan ibu dan bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..