” Happy Birthday to Dr Sheikh and twins. Baby bump dah nampak tu comelnya.. ” – Netizen

Datin Dr Halina Kongsi Gambar Sekitar Sambutan Ulangtahun Kelahiran Dato’ Dr Sheikh Muszaphar Dan Pasangan Kembar Adam Dan Noah. Ehh Dah Nampak Baby Bump Dr Halina la. Comelnya !!

Hari ini 27 Julai 2020 merupakan hari lahir Angkasawan Negara Dato’ Dr Sheikh Muszaphar, Dr Sheikh turut berkongsi tarikh istimewa ini bersama cahayamata kembarnya iaitu Adam dan Noah. Tetapi sambutan hari lahir ini telah dibuatkan sehari lebih awal dari tarikh sebenar.

Kita dapat melihat gambar sekitar majlis sambutan hari lahir ini Dr Sheikh dan Tasha memakai kostum Pir4tes, Dr Halina pula mengenakan kostum W1tches bersama Bella manakala pasangan kembar pula mengenakan kostum superhero superman sebagai kostum pilihan .

Mereka sekeluarga kelihatan sangat comel dan ceria dalam kostum masing-masing. Pada hari ini Dr Sheikh menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 48 tahun dan pasangan kembar Adam dan Noah pula menyambut ulangtahun kelahiran mereka yang ke 3 tahun.

Gambar-gambar sempena sambutan hari lahir ini yang dikongsi oleh dr Halina dan Dr Sheikh melalui laman instagram milik mereka. Dalam perkongsian ini juga kita dapat melihat gambar terbaru Dr Halina dengan baby bump nya yang sangat comel.

Mari kita lihat gambar Dr Halina bersama Dr Sheikh di bawah ini :

Beberapa lagi gambar sekitar majlis hari lahir turut dikongsikan di bawah ini :

Keluarga yang ceria dan penuh kegembiraan

Perkongsian sempena sambutan hari lahir Dr Sheikh dan pasangan kembar ini turut mendapat pelbagai ucapan dan doa daripada netizen. Antara ucapan dan doa yang diterima ialah :

” Awww so sweet Dr halina, Semoga berkekalan hingga jannah. Suka tengok family Dr Halina. My fav couple.. “

” Happy happy happiest birthday dear Dr Sheikh n twins, May Allah shower your family with the blessing Rahmah Mawaddah Sakinah.. “

” Happy Birthday to Dr Sheikh n twins. Baby bump dah nampak tu comelnya.. “

” Semoga panjang umur berlimp4h rezeki panjang jod0h hingga ke syurga.. “

” Lovely wishes, saya doakan urusan Dr dan pregnancy dipermudahkan. And happy birthday buat Dr S. Muzaffar n twins.. “

” Happy birthday Dr SMS, Adam and Noah. Next twins due on Dr Halina birthday pulak.. “

” MasyaAllah berserinya muka Dr Halina, so sweet.. “

Alahaii makin berseri-seri wajah Dr Halina sekarang yer. Iyelah, seri ibu mengandung kan. Apa pun kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir kepada Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan pasangan kembar yang sangat cute Adam dan Noah, semoga panjang umur dan diberi kesihatan yang baik. Aminn..

Silakan SHARE.

Sumber : IG Dr Halina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.