” Serius la tu abah awak, kenapa lagi muda dan hensem.. ” – Netizen

Haziq H0t FM K0ngsi Video Bersama Ayahnya. Wajah Ayah Haziq Yang Kacak Dan Muda Cur1 Tumpuan Netizen. Wahh, Kalah La Hang Haziq !!

Memiliki wajah yang cantik dan tampan pastinya menjadi keinginan setiap orang. Ini kerana yang cantik dan tampan selalunya akan lebih disukai dan dipandang dahulu. Ramai mengatakan kecantikan dan ketampanan biasanya diwarisi daripada ibu dan ayah.

Bercerita tmengenai tampan dan cantik ini, penyampai radio Hot FM Haziq Hussni telah memuat naik sebuah posting berbentuk video. Video tersebut memaparkan beliau duduk bersama dengan ayahnya. Pada paparan skrin video tersebut tertulis komen daripada peminatnya yang mengatakan mirip abah masa muda.

Haziq yang tertarik dengan komen tersebut telah memuatnaik video bersama ayahnya itu. Kelihatan wajah ayahnya  masih muda. Haziq juga mengeluarkan kenyataannya di ruang kapsyen pada posting tersebut menceritakan bagaimana ayahnya lebih kacak daripadanya.

Menurut Haziq, berikutan ramai yang meninggalkan komen ayahnya lebih kacak daripadanya, Haziq memberitahu sememang ayahnya lebih kacak. Ini kerana kekacakan ayahnya dibahagikan kepada 5 orang adik-beradiknya. Bermakna Haziq hanya menerima 1/5 daripada kekacakkan ayahnya itu. Hehee, betul juga tu ye !!

Jom tonton video Haziq dan ayahnya di bawah ini :

Video Haziq bersama ayahnya itu mendapat komen yang memuji wajah bapanya itu. Mereka tidak percaya ayah Haziq nampak lebih muda dan lebih kacak daripada Haziq. Ini antara komen-komen mereka :

” W0w, sama sangat-sangat, tapi kenapa abah encem lagi.. “

” Sejibik, nampak dah nanti bila haziq tua muka mcm mana.. “

” Masal4hnya abah nampak lagi muda, omg kalah lah hang Haziq hahaha.. “

” Seri0us la tu abah awak, kenapa abah lagi nampak muda dan hensem.. “

 ” Handsome abah hang dari hang haziq, awet muda abah hang.. “

Wah, betullah tu, memang kacak ayah Haziq ni. Kalau lihat kepada adik beradik Haziq yang lain, semuanya cantik-cantik dan kacak-kacak juga. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga Haziq sekeluarga sentiasa hidup dalam kebahagiaan dan berada dalam rahmat Allah selalu hendaknya. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haziq Hot FM

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..