” Sweetnya abang Ayden, comel je dodoi adik sambil nyanyi-nyanyi.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Bella Astillah, Ayden Adrean Sedang Menidurkan Adiknya. Part Ayden Menyanyikan Lagu Ayahnya Aliff Aziz Cur1 Perhatian Netizen. Wahhh, Pandainya Ayden !!

Pastinya ramai yang sudah mengetahui Bella Astillah telah pun selamat melahirkan anaknya pada 18 Julai 2020 yang lalu. Bella juga sempat berkongsikan gambar selfie bersama anak perempuanya itu selepas selamat melahirkan. Namun begitu Bella masih merahs1akan wajah anaknya itu.

Kehadiran cahaya mata kedua ini membuatkan Bella sangat teruja kerana mendapat anak perempuan. Ketika saat melahirkan Bella seperti biasa sentiasa tenang, walaupun suaminya Aliff Aziz tiada di sisi saat melahirkan anaknya kerana masih berada di Singapura disebabkan pintu sempadan antarabangsa belum dibuka.

Selepas melahirkan, Bella banyak berkongsikan mengenai tips-tips penjagaan diri ketika mengandung dan juga selepas melahirkan. Tidak ketinggalan juga mengenai anaknya Ayden Adrean. Pastinya Ayden sangat gembira kerana sudah ada teman untuk bermain.

Terbaru, menerusi laman Instagram Ayden Adrean, sebuah posting berbentuk video telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan Ayden sedang meniduri adiknya dengan menyanyikan lagu. Menurut Bella Ayden menyanyikan lagu nyanyian daddynya Aliff.

Kelihatan juga Ayden mendodoikan adiknya dengan meletakkan adiknya itu di atas kedua kakinya yang sedang belunjur. Sambil menggoyangkan kakinya, Ayden juga sempat bermain dan mengagah-agah adiknya itu. Seronoknya Ayden dapat bermain dengan adik yang kecil itu kan. Macam main dengan baby d0ll !!

Jom lihat video di bawah ini :

Video tersebut mencur1 perhatian netizen. Mereka memuji kepandaian Ayden menjaga adiknya. Ini antara komen-komen mereka :

” Alaaa dah la abg hensem, pandai jaga adik pula tu, cute lah Adyen nie, ger4m tengok.. “

” Sweetnya kamu abg Ayden, comelnya dodoi adik, sambil nyanyi2.. “

” Bagusnyaaa Ayden, semoga menjadi abg yg soleh dan hero pada mummy n adik, aamiin.. “

” Ya Allah cerdiknya Ayden ni, boleh harap jaga adik tolong mummy.. “

” Cute lah Adyen nie, ger4m tengok, comelnya abang dodoi adik.. “

Wahh, good boy Ayden. !! pandai sangat Ayden menjaga dan bermain dengan adik. Makin lama, makin cerdik Ayden ni. Ayden jadi abang yang baik ye. Jaga adik elok-elok. Semoga Ayden dan adik membesar dengan sihat dan berjaya di dunia dan di akhir4t. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayden Adrean, Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..