” Hadoiii.. Pec4h perut laa kat set macam nii. Pakat melat4hhh.. “

Video PS Mansur Kenakan Kawan Sekerja Hadiy Rahman Melat4h Buat Netizen Ketawa Terbah4k-Bah4k. Dah Macam H4ntu C1na. Kelakar Sangat !!

PS Mansur mula menjadi sebutan gara-gara aksi lat4hnya yang tular di applikasi whatsapp dan media sosial. Aksi lat4h spontannya buat sesiapa sahaja yang melihatnya pasti berdek4h ketawa. Bukan dibuat-buat, perangai melat4hnya itu memang semulajadi. Pant4ng ada yang mengus1k, pasti lat4hnya akan keluar.

PS Mansur yang merupakan seorang make up artis sememangnya dikenali ramai selebriti. Setiap kali adanya penggambaran, pasti akan ada yang mengus1k nya untuk melihat aksi lat4hnya itu. Fizz Fairuz, Nabila Huda, Naqiu dan ramai lagi selebriti pernah menyak4t PS Mansur ini.

PS Mansur juga pernah dijemput ke rancangan CCTV bersama hos Aril Pilus dan Aliff Farhan pada tahun lalu. Kec0h bila PS Mansur bersama rakan artis lain yang juga mempunyai perang4i melat4h berkumpul. Macam-macam aksi keluar sampai tak lar4t nak ketawa.

Menerusi akaun Instagram, PS Mansur telah berkongsikan satu rakaman video di mana kelihatan beliau menyak4t rakan sekerja bernama Hadiy Rahman di set penggambaran. Aksi latah mereka buat suasana riuh dengan gelak tawa. Manakan tidak dah berubah jadi macam h4ntu c1na melompat-lompat. Kelakar sungguh !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat mereka ini. Antara komen-komen netizen :

” Fuhhh superstar la ADi bravoooo.. “

” Hahahahahahahahahahahaha ke lautttttt.. “

” Wahhhh…. Bestnya pelatah kac4u pelatah… Tapi part sep4k tiang tuh sak1t wey….. “

” 10 kali aku ulang.. Sak1t perut gelak.. “

” Comel je.. Dia ni usik orang dia pon sama.. “

” Hahahahaha suka laa tu psmansur boleh mengus1k orang.. “

” Hadoiii.. Pec4h perut laa kat set macam nii.. Pakat melat4hhh.. “

Berdek4h ketawa tengok gelagat masing-masing. Happening sungguh. Memang buat suasana kerja jadi ceria betul. Mesti masing-masing tak stresss kalau ada yang melat4h macam ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga PS Mansur sentiasa di bawah rahmatnya dan dimurahkan rezeki yang tak put0s-put0s. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG PS Mansur by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..