” Yesssssss yesss itu makann diaaa hahahahah. Baguss kakkk.. “

Azhan Rani Cuba Menyak4t Noorkhiriah Lagi Di Set Penggambaran Namun Lain Pula Jadinya. Alamak Gurauan Makan Tuan Nampaknya. Dah Mendapat Padan Muka !!

Bagi peminat drama bersiri Nur, pastinya mengingati watak Aishah dan Ustaz Madi lakonan Noorkhiriah dan Azhan Rani. Kini mereka sekali lagi bekerjasama di dalam drama Rob0hnya Rumah Kecil. Keserasian antara Khiriah dan Azhan Rani dilihat sangat sesuai dan diminati peminat.

Khiriah atau nama penuhnya Noorkhiriah binti Ahmad Shapie dilahirkan pada 18 April 1979. Sudah banyak membintangi drama tempatan yang mana penglibatannya bermula sejak dari tahun 1999 lagi. Bukan sahaja boleh melakonkan watak serius, Khiriah juga sering membawa watak komedi .

Beliau pernah dinobatkan sebagai Artis Komedi Wanita Popular sebanyak 3 kali di Anugerah Bintang Popular Berita Harian. Khiriah yang suka berjenaka ini juga seorang yang suka melat4h dan sering diusik oleh Azhan Rani ketika di set penggambaran.

Menerusi akaun Instagram, Noorkhiriah telah berkongsikan satu video di mana kelihatan Azhan Rani cuba menyakatnya yang terkenal dengan perangai melat4h itu. Namun apa yang jadi amat melucukan kerana ketika itu Khiriah yang sedang minum tercur4h segelas air tea O kepada Azhan gara-gara kerana terkej0t. Kec0h jadinya !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat mereka ini. Antara komen-komen netizen :

” Khiriah ahhhh nyamannya teh o beng.. “

” Hahahahahha yesssssss yesss itu makann diaaa hahahahah.. Baguss makkk.. “

” Hahahhahahaha padan muka.. “

” Nasib baik simbah teh o sejuk kalau air panas mahu taubat nasuha tak kac4u orang terus.. “

” Hahahaha makan tuan.. “

” Hambik.. Padan muka.. “

Akhirnya gurauan memakan diri sendiri. Lucu tengok aksi Azhan Rani masa kena simbah air tu. Terkej0t kena siram sampai lari terus. Haha.. Khiriah punya suka gembira pun buat kita ikut sama nak gelak. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Khiriah dan Azhan Rani. Moga karier seni dan rezeki kalian sentiasa hadir mencurah-curah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noorkhiriah by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..