” Sengih macam tu bubu nak mar4h tak jadi.. “

Video Syeriv Samheizy Sepahkan Dalam Kereta Buat Peminat Tergel4k. Amboi Nak4l Sungguh Membul1 Bubu Ye Matyip. Part Sengih Macam Kerang Tu Comel Sangat !!

Nama si cilik Syeriv Samheizy bukan nama asing. Walaupun baru berusia 3 tahun, Syeriv sudah mempunyai bilangan pengikut yang ramai di akaun sosial miliknya. Sehingga kini, akaun Instagram milik Syeriv sudahpun mempunyai seramai 949 ribu pengikut. Syeriv dilahirkan pada 9 Mei 2017.

Mempunyai seorang adik perempuan bernama Sarima Samheizy. Gelagat Syeriv atau Matyip yang bijak dan nak4l selalu mencur1 perhatian ramai. Suka berceloteh tak ubah seperti ibunya Syatilla Melvin, Matyip juga mewarisi perangai bapanya Shaheizy Sam yang penuh jenaka dan lawak.

Wajah-wajah comel Matyip dengan senyuman menawannya itu buat hati terhibur. Tidak hanya petah berbicara di dalam bahasa ibunda, Matyip juga pet4h bercakap di dalam bahasa Inggeris. Kelakuannya kadang kala nampak matang walaupun usianya masih muda.

Menerusi akaun Instagram Syeriv Samheizy, telah dikongsikan satu video di mana Syeriv sedang bersama ibunya Syatilla Melvin di dalam kereta. Apa yang melucukan adalah apabila Tilla mula bersuara apabila memandang ke kerusi belakang yang bersep4h gara-gara Syeriv. Amboi Matyip hang siap sengih kerang lagi.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen ger4m melihat perangai Syeriv ini. Antara komen-komen netizen :

” Baiknya bubu.. Kalau anak saya da lama saya kejekan badan Dia.. “

” Eeeee nak4lnya muka diaaaaaa rasa nak gig1t pipi.. “

” Lepas tengok muka dia hat last tu tak jadi nak mar4h.. “

” Muka tak besal4h je.. Siap boleh senyum lagi.. Bertabahlah bubunya.. “

” Ahhaha dia boleh gelakk tu . Nak kena gig1t ni.. “

” HAHAHHAHA!!! Muka langsung tak bersalah.. “

” Qenyeh macam tu bubu nak mar4h tak jadi.. “

Alahai Matyip punya bersep4h segala benda diterab0rkan boleh lagi bagi senyum manis pada Bubu. Pandai sungguh ambik hati bubu ye. Memang dasar anak pelakon katanya bubu. Hehe.. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Syeriv membesar menjadi anak yang bijak dan berguna untuk kedua ibubapa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG SyerivSamheizy by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..