” Haa Neelofa nyanyi you.. ” – Shiera Ijoy

Video Sharifah Shahirah Menyanyi Mendapat Pujian Peminat. Wahhh Merdu Suaranya, Ingatkan Neelofa Yang Menyanyi Tadi, Sebijik Gaya Macam Lofa !!

Sebut sahaja nama Sharifah Shahirah binti Syed Abu bakar atau lebih dikenali dengan panggilan Shiera pastinya terbayangkan keramahannya. Bukan sahaja berbakat besar dalam dunia lakonan, malah Shiera sangat aktif menjadi pengacara televiseyen dan kini bertugas sebagai penyampai radio di Suria FM.

Isteri kepada pelakon Ijoy Azhari ini seringkali berkongsi aktiviti sehariannya bersama keluarga tersayang, kenalannya dan juga beberapa produk jualannya di laman sosial. Video gelag4t anak-anaknya juga sering dimuatnaik di Instagram dan membuatkan ramai yang terhibur.

Lebih-lebih lagi gelagat Dey Dey yang comel. Pasti ada sahaja keletahnya yang mencuit hati. Tidak kurang juga aksi anaknya bernama Oddah yang begitu gemar membuat video TikT0k. Gayanya yang l1ncah menari dan beraksi di depan camera buat ramai yang menantikan videonya itu.

Menerusi entri terbarunya di laman Instagram, Shiera telah memuat naik sebuah video. Video tersebut memaparkan¬† beliau sedang menyanyikan sebuah lagu yang berjudul ‘Hey Pria ‘. Lagu tersebut adalah dari nyanyian anaknya sendiri iaitu Tallisya. Lagu yang berentak ‘catchy’ itu sangat menarik ketika didengari.

Gambar : Anak Shiera, Tallisya

” Hey pria.. Dimana kau berada, ku ingin bersamamu.. “

” Jujurnya.. jujurnya aku suka.. suka memikirkanmu.. “

” Bagaimana cara untukku bertemu dengan dirimu.. “

Shiera yang sangat happy go lucky sangat sesuai apabila membawakan lagu tersebut. Menurutnya lagi, sesiapa yang ingin mendengar lagu tersebut boleh menontonnya di saluran Youtube. Paling lucu apabila beliau menulis pada kapsyennya ‘ haa Neelofa nyanyi you’. Menyatakan beliau seperti Neelofa. Hehee..

Jom tonton video di bawah ini :

Nyanyian Shiera menadapat pujian daripada kenalan dan juga pengikutnya di laman Instagram. Ini antara komen-komen mereka :

” Cun je.. sedap suaranya sebenarnya.. Comel kak raraaaa.. “

” Nampak masih let0ps. Tak nmpk tua pun dlm video ni. Alhamdulillah.. “

” Hahahahaha. Sama la suara mak dgn anak. Nt buat la challenge nyanyi dgn tyzoxander.. “

” Sedapnya suara akak. Mak yg tak tua2.. comel je mcm sebaya anak.. “

” Kakkk shieraaaa.. leh wat video clip sendiri da ni hehe.. “

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Shiera Ijoy, Tallisya72

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..