” Eh, ingatkan Emelia, fotostat mommy sungguh.. ” – Netizen

Datin Dr. Halina Kongsi Gambar Thr0wback Ketika Berusia 4 Tahun Raih Perhatian Ramai. Kalau Tidak Kerana Kapsyen, Pastinya Ramai Menyangka Itu Adalah Anaknya, Sophea Emelia. Memang Sebijik Sama !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Dr. Halina, p0sting terbaru yang memaparkan gambarnya ketika menyambut hari lahir yang ke 4 tahun telah meraih perhatian ramai. Ini kerana wajahnya sangat seiras dengan wajah anak kembarnya iaitu Sophea Emelia.

Gambar tersebut menunjukkan Dr. Halina bersama dengan sebiji kek hari lahir di hadapannya. Jika tidak kerana kapsyen yang dituliskan, pastinya ramai menyangkakan itu adalah Emelia. Eh boleh kel1ru lah, memang sama sangat.

Gambar tersebut dirakamkan pada tahun 1984 dan perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan hari lahir buat Dr. Halina. Emelia merupakan anak bongsu Dr. Halina yang mempunyai pasangan kembar bernama Sheikh Eusoff.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 19 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini. Nampak comel sangat Dr. Halina ketika kecil dengan gaya rambut cendawannya. Senyuman tu memang sama macam Emelia.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai yang menyatakan wajah Dr. Halina sangat seiras dengan Emelia. Antara komen-komen yang diberikan boleh netizen :

” This is Dr Halina right ? I see Emelia in this picture too . uishh geng rambut cendawan, emelia 38 years ago ke ni.. “

” Emelia… samalah.. Dah tau emilia besar nnt muka macamana.. kalau rambut pendek ni mesti macam eusoff.. “

” Eh ingatkan emelia.. Emelia nantiiiii.. tunggu Yusof potong cake tu.. potostat betul muka tu.. happy birthday dr halina.. “

” Emelia MasyaaAllah betul betul ingt emelia tadi.. c0py paste 100% ni.. Rambut Emilia sgt. Macam eusoff pun ade.. “

” First tgk, eh muka Emelia.┬áterus senyum sendiri… Sebijik emelia..so dah tahu dia besar nanti muka mommy.. “

” Emelia lah Rambut mcm Noah.. comel sangat.. Wow Emelia resemble Dr.Halina masa kecik lah… rambut cendawan.. “

” Emelia.. ni yang orang cakap ada 7 muka yang sama.. Mcm yg kembar bongsu perempuan pun ada jgk ni.. sama la.. “

Seperti kata pepatah, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. Nampaknya kita sudah boleh mengetahui wajah Emelia apabila dewasa kelak. Semestinya secantik dan semanis ibunya, Dr. Halina kan. Comel sangat ibu dan anak ini semasa kecil.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr. Halina

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..