” Comel lah Lila panggil mommy, lucu kamu ni Lila.. ” – Netizen

Video Anak Kedua Awal Ashaari, Lila Amina Memanggil Mommy Buat Peminat Terhibur. Eh Lain Macam Pulak Sebutan Lila Ni. Comel Je Mimik Muka Tu !! 

Lila Amina, anak kedua pasangan Awal Ashaari dan Scha Alyahya menjadi tarikan peminat sama seperti kakaknya, Lara Alana. Mewarisi wajah yang seiras dengan daddynya, Lila sering dikatakan seperti kembar Awal dalam versi perempuan.

Meninjau akaun Instagram Lila Amina, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Lila menyebut perkataan ‘ mommy ‘. Namun lain pula yang disebut oleh Lila. Lila menyebut ‘ Memek ‘ yang mana gabungan perkataan Mommy dan milk.

Amb0i Lila, lain yang diajar, lain pula yang disebut yer. Mimik muka tu comel sahaja menyebut memek, terus 2 dalam 1. Komen peminat, perang4i Lila ini sama seperti perang4i Lara. Kedua-duanya pun sama-sama comel.

Sehingga kini, video ini telahpun mendapat lebih 7700 tanda suka daripada peminat. Seronok peminat mendengar Lila menyebut perkataan mommy itu. Muka cheeky lah Tite ni, semakin besar semakin banyak akal.

Jom tonton video di bawah :

Memek pun memek lah Lila, janji ada bunyi, hehe. Rata-rata peminat terhibur dengan telatah Lila dan antara komen-komen mereka :

” Comellah Lila panggil mommy, c0py paste betul dengan si Lara. Lila sayang daddy lebih ni haha.. “

” Comelnya nak milk, lucu sekali kamu ni Lila. Love you Tite, Rindu mommy ek kes1an Tite cute ni.. “

Pada fasa umur seperti Lila ini memang seronok mendengar perkataan yang keluar dari mulut si kecil. Yang bukan bukan sahaja perkataannya namun membuatkan sesiapa yang mendengarnya terketawa tanpa sengaja.

Tunggu sahaja apabila Lila petah bercakap nanti, tentu tak terlayan dengan celotehnya itu. Apa -apa pun, semoga Lila Amina terus membesar dengan sihat, menjadi anak yang bijak dan solehah buat daddy dan mommy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lila Amina 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..