” Disebabkan si kembar tak ngam dengan atok, atok terp4ksa meny4mar jadi emak diorang.. “

Video Pak Nil Bersama Cucunya Mencuit Hati Netizen. Part Akhir Sekali Tu Kelakar Habis !!

Datuk Haji Aznil bin Haji Nawawi atau lebih mesra dengan panggilan Pak Nil, merupakan seorang pengacara, pelakon, penyanyi dan bekas penyampai radio di Malaysia. Pak Nil mula berkecimpung di dalam bidang pengacaraan lebih dari 26 tahun yang lalu.

Pak Nil memulakan kerjaya penyiarannya pada tahun 1990. Pak Nil bermula sebagai penyampai berita dan wartawan di rangkaian televisyen swasta Malaysia, TV3. Sepanjang bersama TV3, antara rancangan dikendalikan oleh beliau ialah Buletin Utama (sebagai penyampai berita), Melodi dan Pop Kuiz.

Beliau merupakan pemegang Ijazah Sarjana Muda Ekonomi dari Universiti Malaya. Pak Nil mempunyai tiga orang cahaya mata bernama Fildza Haifa (Fifi), Fariq Haizen (Riki), dan Firdaus Hariz (Riz), hasil perkahwinannya dengan bekas isterinya, Zauyah Tarmizi.

Menerusi akaun Instagram, Pak Nil berkongsi videonya bersama cucu-cucunya. Menurut Pak Nil, cucu kembarnya ini tidak mahu bermesra dengannya. Jadi Pak Nil mengambil pendekatan dengan meny4mar sebagai ibu mereka supaya cucunya ini mahu bermain dengannya. Mari kita lihat re4ksi cucu Pak Nil.

Tonton video di bawah :

Di sebabkan si kembar @raeez_._reefa tak ngam ngan atok2, atok2 terp4ksa meny4mar jadi emak diorang. Hampir berjaya!! #bukanteampaknil “

Rata-rata peminat terhibur melihat gelagat atok dan cucu ini. Antara komen-komen mereka :

” Pak Nil Mmg kelakar la…. “

” Bb kan Pak Nil..tapak tangn pn dia tau sapa yg sentoh.. “

” Kelakar & comel.. repeat bnyak kali tengok Pak Nil.. “

” 10x repeat gelak jugak. Comey aa atok.. “

” Kelakar pak nil layan cucu.. baby knows by sensation.. “

” Comeyy nyee time pggil balik tu.. “

” Klakar la pak nil ni.. Sanggup berk0rban demi cucu2.. “

” Kelakarlah atok2 ni… murah rezeki ramai cucu… atok2 handsome.. “

Alahai kelakar rasanya apabila atok terpaksa meny4mar menjadi ibu mereka. Percubaan Pak Nil tersebut nampaknya hampir berjaya walaupun pada mulanya cucu Pak Nil dilihat agak kel1ru. Maklumlah budak kecil boleh cam siapa ibunya walaupun melalui sentuhan si ibu sahaja.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pak Nil by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..