” Allah.. seronok nya tengok family ni. Tersenyum sendiri.. Semoga kalian sentiasa dibawah lindunganNYA.. “

Memey Suhaiza Berpakat Dengan Suami Dan Anak-anak Buat Kej0tan Hari Jadi Buat Abby Abadi. Comel Betul Reaksi Abby Terlajak Terkej0t !! 

Siapa tak kenal, keluarga besar Norman Hakim – Memey Suhaiza & Abby Abadi – Jai. Kedua pasangan ini menjalin hubungan akrab dan seringkali mencur1 perhatian peminat. Hubungan baik mereka nyata memberi inspirasi kepada semua pasangan2 lain.

Norman Hakim berkahwin dengan Memey Suhaiza pada 24 September 2011 di Felda Tenggaroh Selatan, Kota Tinggi. Ini merupakan perkahwinan kedua Norman setelah perkahwinan pertamanya bersama Abby Abadi put0s di tengah jalan. Perkahwinan Norman bersama Memey dikurniakan 3 orang cahaya mata.

Arbaiyah Abdul Manan atau lebih dikenali dengan panggilan Abby Abadi mendirikan rumahtangga kali ketiga dengan Muhammad Faizal Zakari atau lebih dikenali sebagai Jai. Mereka mempunyai dua orang anak angkat bernama Dayyan dan Dayyana. Baru-baru ini Abby telah sel4mat melahirkan seorang bayi lelaki namun masih di dalam unit rawatan rapi kerana lahir tidak cukup bulan.

Menerusi akaun Instagram, Memey berkongsi video dimana kedua2 ahli keluarga berkumpul membuat kej0tan harijadi buat Abby. Sungguh meriah dan pelbagai ragam dirakamkan bagi menjayakan kej0tan ini. Paling lucu aksi Abby menutup mukanya dengan kain kerana malu dan terkej0t. Beruntung sungguh Abby ada suami dan keluarga yang menyayangi nya.

Jom tengok video dibawah :

Rata-rata peminat memuji keakraban kedua pasangan ini. Walaupun sudah bercer4i, namun hubungan baik mereka seperti adik beradik betul2 mengh4rukan. Seringkali melakukan aktiviti bersama malah kedua keluarga ini juga sering keluar melancong bersama-sama. Nikmat kasih sayang yang tidak terjangka.  Antara komen-komen peminat :

” Happy birthday and happy blessed for your family.. “

” Ya Allah sweetnya family ni.. “

” Ya Allah.. Comel nye keluarga ni.. Semoga Allah limpahkan kebahagiaan keluarga ni.. “

” MashaAllah… Seronoknya tengok.. “

” Aloo come je kak @abby_abadi112 tutup muka dengan kain haha.. Malu malu kak abby.. “

” Part yang paling best mase usung kek tu hah.. Shomellll sgt.. “

” Alah sweetnya.. Senyum2 kita.. “

” Comel sangat family ni.. “

” Bersih nye hati Memey.. Semoga hubungan ni sentiasa terpelihara.. “

” Love to see this family.. “

Sungguh terinspirasi melihat keakraban keluarga ini. Berp1sah bukan n0ktah semua hubungan kerana yang terput0s cuma ikatan sahaja. Selagimana keikhl4san ada dihati tiada apa yang boleh memut0skan silaturahim ini. Kami di berita kopak mendoakan semoga keluarga besar ini sentiasa dirahmati Allah dan moga segala perancangan dipermudahkan dimasa hadapan.. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..