” Dia mar4h dulu sebelum meraj0k.. ” – Hanis Zalikha

Video Gelagat Alisa Aisyah Ketika Dit1nggalkan Hanis Zalikha Yang Begitu Mencuit Hati. Alahai Kes1an Tengok Muka Sed1h Tu. Amboi Sempat Lagi Alisa Mar4h Mommy. Garang Sungguh Si Tada Ni !!

Bagi ibu bapa yang bekerjaya, saat perlu men1nggalkan anak untuk ke tempat kerja antara permandangan pagi yang perlu dihadapi setiap hari. Kalau dapat anak yang tidak meragam dan dengan rela melepaskan ibu ayah keluar bekerja itu rezeki. Namun kalau sebaliknya, maka berdrama lah antara ibu dan anak.

Situasi ini turut sama dilalui oleh pelakon dan usahawan Hanis Zalikha. Hanis mengusahakan perniagaan di bawah nama Cakenis dan ini menuntutnya untuk ke pejabat. Anak sulungnya Yusuf Iskandar sudahpun memahami dan faham mommynya perlu ke pejabat namun tidak untuk Alisa Aisyah.

Alisa memiliki sepasang mata yang lentik dan wajah yang comel ini sering menjadi perhatian peminat. Alisa sudah pandai merag4m lagi-lagi apabila kena t1nggal dengan mommynya ini. Namun walaupun sedang menang1s, Alisa tetap kelihatan cute.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelagat Alisa Aisyah sewaktu dit1nggalkan oleh Hanis yang ingin ke tempat kerja. Hanis menci0m dan menyebut ‘bye’ pada Alisa namun dibalas Alisa dengan tang1san dan perkataan ‘ hah’.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

@thealisaaisyah

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

Gelagat Alisa yang meraj0k kerana dit1nggalkan oleh mommynya ini menarik perhatian peminat. Ish mar4h dan meraj0k, 2 dalam 1 terus Alisa ini. Antara komen-komen peminat :

” Eeee ya Allah bijak nya alisa. keci2 dah paham ye. Semoga jadi anak yg solehah.. “

” Tak reti ckp lagi tunjuk express Hah dgn bahu terangkan.. Kes1an.. “

” HAHAHAHAHAHAHHAA DAH MACAM SINETRON DAH PULAK AKU TENGOK.. “

” Alahaiiiii… Comel jeee sed1h2 manja tuu.. Kes1an, sed1h plak tgk reaksi Alisa kena t1nggal ni.. “

” Aloo sian dia kene t1nggal. Dramanyaaa queen sangat Alisa haha.. “

” Gaya dia macam tak dapat terima kenyataan yang dia terpaksa dit1ngg4lkan .. comel sangat.. “

” Daddy perg1 letak lagu sed1h. Tapi dia mar4h dulu sebelum meraj0k.. ” – Hanis Zalikha

Macam ini rupanya situasi ketika Hanis perlu ucapkan selamat t1nggal pada Alisa sebelum keluar ke pejabat. Gaya meraj0k Alisa tu comel sangat. Sempat lagi Alisa tunjuk gar4ngnya pada mommy. Apa pun, semoga Alisa menjadi anak yang baik dan menyenangkan hati mommy dan daddy selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen, IG Hanis Zalikha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..