” Ingatkan pelakon Korea mana tadi, Kim Rizal Jeok.. ” – Netizen

Kongsi Gambarnya Tahun Lalu, Wajah Dato’ Rizalman Cur1 Tumpuan Netizen. Ramai Peminat Puji Muka Macam Hero Korea !! 

Dato’ Rizalman satu nama yang tidak asing lagi bagi peminat dunia fesyen. Walaupun sudah bersara dari menghasilkan busana, Rizalman meneruskan kreativitinya dengan menghasilkan barangan lain seperti bag, apron dan bermacam-macam lagi.

Rizalman yang masih berstatus bujang ini mempunyai dua orang anak angkat yang dijaga sejak kecil bernama Umar Nail dan Aali Nail. Ketegasan Rizalman dalam mendidik anak bujangnya ini dapat dilihat daripada video-video yang dikongsikan di Instagram miliknya sebelum ini.

Rizalman yang berkulit putih gebu ini seorang yang amat mementingkan kekemasan dan kebersihan. Lihat sahaja persekitaran luar dan dalaman rumahnya yang teratur. Rizalman yang suka memasak juga sering berkongsikan berbagai resepi untuk peminat setianya.

Baru-baru ini, Rizalman juga telah menubuhkan Yayasan RI di mana orang awam juga dipelawa untuk memberikan sumbangan jariah. Hasil sumbangan orang ramai ini membolehkan Yayasan RI menyerahkan sebanyak 200 naskah Al-quran kepada sebuah sekolah agama di Rembau.

Menerusi akaun Instagram Rizalman71, telah dikongsikan sekeping gambar thr0wback Rizalman tahun lalu ketika sesi photosh00t pr0duk supplemen keluarannya. Raut wajah Rizalman yang nampak muda dan putih gebu ini membuatkan peminat memuji wajah awet mudanya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Rizalman ini memang nampak gebu dan seperti orang Korea. Ini menarik perhatian netizen dan antara komen-komen mereka :

” Segak nyaaaa muda betul. Macam baru 20an.. “

” Wahhh handsome nya dato.. persis hero korea.. “

” Flawless sangat dato ni bersihnya kulit Dato’.. “

” Segaknyaaaa… Mulus sungguh. Awet muda la datuk.. “

” Wowww muda remaja dato. Segaknya sunggoh dato’.. “

” Laa ingat bintang filem Korea, segak sangat.. “

” Ingatkan pelakon Korea mana tadi, Kim Rizal Jeok.. “

” Macam K P0p starlah Dato’ , jambu sangat.. “

Wah wah lain sungguh wajah Rizalman tahun lalu memang nampak sangat Korea nya itu. Wajah putih bersih itu sememangnya sampai ke hari ini tetap serupa. Kacak segak sungguh ayah Umar dan Aali ini. Apa pun, semoga Dato’ Rizalman sentiasa dilindungi Allah dan gembira selalu di samping anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizalman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..