” Dia kata dia Ehsan, sebab perut dia besar.. ” – Nad Zainal

Gambar Anak Nad Zainal, Fahad Ibrahim Bergaya Seperti Watak Ehsan Dalam Siri Upin Ipin Raih Perhatian Ramai. Eh, Memang Sebijik Sama Lah !!

Meninjau ke akaun Instagram Nad Zainal, sekeping gambar anak sulung Nad iaitu Fahad Ibrahim telah dikongsikan. Mesra dipanggil Yem, gambar tersebut memaparkan Yem memakai cermin mata yang agak besar.

Dengan kapsyen, ‘ dia kata dia Ehsan, sebab perut dia besar ‘, ini merujuk kepada watak animasi Ehsan dalam siri Upin dan Ipin. Yem memakai cermin mata tersebut kerana watak Ehsan sememangnya memakai cermin mata.

Nad turut memuatnaik sekeping gambar watak Ehsan di mana gaya p0sing Yem sangat serupa dengan Ehsan. Eh, sekali pandang memang nampak sama lah. Pandai sungguh Yem men1ru gaya watak tersebut.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 1 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Di ruangan komen juga ramai menyatakan wajah Yem nampak seiras betul dengan Ehsan. Adakah ini Ehsan di alam realiti, hehe.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN untuk melihat gambar seterusnya.. )

Sekadar info, Yem dilahirkan pada 14 Oktober 2016 dan merupakan anak sulung daripada dua orang adik-beradik. Yem mempunyai seorang adik perempuan diberi nama Budi Kalsom. Kini usia Yem sudah 6 tahun.

Jika cerita Upin dan Ipin dijadikan realiti, bolehlah Yem menjadi pelakon untuk watak Ehsan kan. Semoga Fahad Ibrahim membesar menjadi anak yang baik, mendengar kata dan berjaya di dunia serta di akh1rat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nad Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..