” Dah kurus dan tinggi Zuzu, comel.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Perempuan Dato’ Jamal Abdillah, Nur Azura Yamani Yang Kini Telah Berusia 3 Tahun. Alahai Makin Besar Makin Comel, Rambut Tu Lebat Betul !!

Meninjau ke akaun Instagram isteri Dato’ Jamal Abdillah iaitu Datin Zai Izati, perkongsian gambar terbaru anak perempuan mereka, Nur Azura Yamani telah meraih perhatian ramai peminat. Wah, Azura sudah nampak tinggi dan kurus sekarang yer.

Azura atau mesra dipanggil Zuzu merupakan satu-satunya anak perempuan dalam keluarga. Azura juga merupakan anak sulung daripada tiga orang adik-beradiknya menerusi perkahwinan keempat Dato’ Jamal.

Menerusi perkongsian Datin Zai Izati, Azura akan menjalani satu pembed4han dan memohon doa orang ramai agar segala urusan dipermudahkan. Namun begitu, Datin Zai Izati tidak menyatakan pembed4han apa yang dijalani oleh anaknya itu.

Gambar tersebut dirakamkan sebelum Azura menjalani pembed4han di KPJ Tawakkal dan Azura nampak begitu ceria sekali. Sehingga kini, perkongsian Datin Zai Izati ini telah menerima lebih daripada 28 komen daripada netizen.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai mendoakan kesembuhan Azura dan dipermudahkan urusan. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Nape plak tu? Semoga Allah perrnudahkan urusan Azura. Dan 0peration yg dijalankan berjalan dgn baik. Insya Allah.. “

” Eeee comelnya, dah besar dah dia.. Moga dipermudahkan dan Zuzu selamat menjalani operati0n.. aminn.. “

” Semoga dipermudahkan urusan. Senyum Syukur Selalu . Doa yang baik-baik untuk Zuzu. Semoga sentiasa ceria.. “

” Semoga dipermudahkan dan diberi kesembuhan buat Azura, zaiizattidja_ Hugs.. comelnya zuzu dah besar lah.. “

” Comey zuzu. Semoga urusan operation zuzu dipermudahkan.. kenapa tu.. oper4tion apa datin.. zuzu ada sak1t ke.. “

” Semoga dipermudahkan Allah segala urusan Zuzu.. dah kurus dan tinggi Zuzu.. comelnya dia.. semoga terus ceria.. “

” Semoga di permudahkan urusan datin dan zuzu.. semoga zuzu cepat sembuh dan kembali ceria.. comel zuzu… “

Kami di Berita Kopak turut mendoakan semoga Nur Azura Yamani berada dalam keadaan baik-baik sahaja dan diberikan kesembuhan. Semoga segala urusan Datin Zai Izati dalam menguruskan Azura juga dipermudahkan. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zaiizati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..