” Lupa lirik ke tu Jebat. Penat tergelak tengok Jebat, haha.. ” – Netizen

Video Telatah Jebat Jayden Menyanyi Menghiburkan Ramai. Comel Je Menyanyi Dengan Suara Pelat Dia Tu. Kembang Kempis Hidung Nak Habiskan Lagu. Lawak Betul Jebat Ni !!

Setiap kali video si kecil bernama Jebat Jayden ini dikongsikan, pastinya ia mencuit hati ramai dengan telatahnya yang mencuit hati. Baik dari perbuatan mahupun percakapannya, Jebat pastinya membuatkan sesiapa yang menonton terhibur.

Meninjau akaun Instagram Jebat Jayden, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Jebat sedang asyik menyanyi. Seperti yang diketahui oleh pengikutnya di Instagram, Jebat sememangnya suka menyanyi. Malah sebelum ini juga banyak video nyanyian Jebat ditunjukkan.

Dalam video ini, Jebat menyanyikan lagu kanak-kanak ‘ Head Shoulders Knees And Toes ‘. Sambil berbaring di atas sofa, mulut Jebat tak berhenti menyanyi. Comel je suara Jebat dengan sebutan pelatnya itu.

‘ Hed solder kneee en tosssss’ , itu yang disebut oleh Jebat. Kembang kempis hidung Jebat hendak menghabiskan senafas liriknya. Puas berbaring, selepas itu sambil berjalan pula Jebat menyanyi. Siap dengan aksi pegang kaki lagi si Jebat ini, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, video nyanyian Jebat ini telahpun meraih hampir 12 ribu likes daripada warganet. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Baby pandai, so cute. Mana temb4kan saya haha. tak apa lah baby, bolehlah asal ada bunyi.. “

” Baby so cute, asalkan rentak sama bolehlah Jebat. Jebat ni memang kelakar la haha.. “

” Haha so cute baby, ee ger4m je. Amb0i menyanyi sambil hidung kembang kempis haha.. “

” Comelnya awak ni Jebat, teringat pulak Jebat tanya apa ketawa ketawa haha.. Tak puas tengok telatah bud4k comel ni.. “

” Jebat ni tak pernah tak cute. Apa adik nyanyi, tak dengar bunyi butir haha. Bunyi tos tos je belakangnya haha.. “

” Pandainya sayang, lawak penghibur hati mommy sungguh Jebat ni. Ala comelnya lah sampai kembang kempis hidung haha.. “

” Lupa lirik ke tu Jebat haha.. pandai cover buat2 pegang meja la pulak haha. En tos en tos pun bolehla Jebat, comel je nyanyi. penat tergelak tengok Jebat comel ni.. “

Macam macam hal Jebat ni namun menjadi hiburan pada semua yang mendengarnya. Mommy pun sporting siap menyebut ‘ yeayy ‘ dan ‘ sekian terima kasih ‘ lagi. Semoga Jebat terus menceriakan semua dan menjadi anak yang soleh untuk mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jebat Jayden

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..