” Cutenya Afwa, bawa bagpack sekali.. ” – Netizen

Video Gelagat Muhammad Afwa Mengambil Kakaknya, Siti Aafiyah Dari Sekolah Raih Perhatian Ramai. Alahai Comelnya Afwa, Terkedek-Kedek Bawa Beg. Macam Afwa Pula Yang Nak Sekolah. Part Yang Kejar Rama-Rama Tu Comel !!

Meninjau ke akaun Instagram, beberapa perkongsian video Muhammad Afwa ketika mengambil kakaknya dari sekolah telah meraih perhatian ramai. Video ini diambil menerusi Instastory Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

Anak sulung Dato’ Seri Siti iaitu Siti Aafiyah kini berusia 5 tahun dan bersekolah di sebuah tadika. Afwa telah datang bersama Dato’ Seri Siti dengan membawa beg sandang dan dilihat berlari-lari untuk masuk ke kawasan sekolah.

Nampaknya Afwa seperti tidak sabar untuk bersekolah nanti. Afwa juga dilihat gemar meneroka keadaan di sekitar tadika Aafiyah ini. Ketika melihat gambar-gambar di dinding tadika, Afwa dilihat begitu teruja.

Selain itu, terdapat sebuah video di mana Afwa mengejar rama-rama yang ada di dalam tadika tersebut. Wah Afwa sangat berani dan tidak tak0t dengan serangga. Seronok betul Afwa dapat menjejakkan kaki di tadika Aafiyah.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat Afwa. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Character dia mmg suka pada benda natural dan menghiburkan… yg penting dia hepi… Cepat besar afwa.. “

” MasyaAllah handsome boy. Semoga Afwa menjadi anak pandai, taqwa dan sayang pada ibu dan ayah Aamiin.. “

” Sehat selalu ade afwa amiin.. So cute n adorable boy..┬áPandai Muhammad afwa bijak.. handsome boy.. “

” Afwa is so cute and adorable.. Cutennya afwa .. bawa bagpack sekali.. Comelnye Afwa nak jemput kakak balik sekolah.. “

” Muhammad Afwa bijak.. Salam jumaat… ala Comey adik ni… Walaupun muka garang.. tetap cute.. “

” Da besar afwa. Kakinya kuat dan sehat. Alhamdulilah.. Comel Muhammad afwa bijak.. ger4mnya tengok afwa.. “

” Comel2 sangat Muhammad Afwa.. hensem baby boy datuk khalid, bahagia datuk khalid ngan dato siti… “

Comel sangat melihat gelagat Afwa berjalan terkedek-kedek sambil menyandang beg sekolah di belakangnya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Muhammad Afwa membesar menjadi anak yang baik serta soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Afwa Khalid, Srikandi79

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..