” Kesi4n Angah, tapi sorry memang kelakar lah part tilam dan tangga tu.. ” – Netizen

Video Jep Sepahtu Kongsi Cerita Satu Kejadian Ketika Duduk Serumah Bersama Angah Raja Lawak Buat Ramai Terhibur. Niat Jep Nak Tolong Tu Memang Dah Baik. Tapi Tak Sangka Pula Lain Jadinya, Haha !!

Meninjau di akaun Instagram milik radio Sinar, telah berkongsi beberapa video yang memaparkan penyampai radio Angah sedang buat live bersama Jep Sepahtu. Dalam video tersebut, Jep telah berkongsi satu cerita.

Rupanya Angah dan Jep ketika bujang dahulu pernah tinggal serumah bersama. Kongsi Jep, telah berlakunya satu kejadian yang mana pada suatu hari Angah tidak sihat dan sedang tidur di tingkat atas rumah.

Jep telah menceritakan saat ingin membantu Angah untuk dibawa turun ke bawah. Selain Jep, ada lagi seorang rakan mereka dan mereka mendapat idea untuk menarik Angah menggunakan tilam yang sedang ditidurnya.

Namun apa yang mencuit hati adalah ketika ingin menarik tilam itu, bukan tilam yang turun malah Angah yang tergelongsor turun dari tangga hingga lah ke bawah. Sambil bercerita Jep dan Angah masing-masing berdekah ketawa apabila mengimbau kembali kenangan bersama dahulu.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian cerita Jep dan pelbagai respon diberikan. Antara komen-komen menarik adalah :

” Kesi4n Angah, tapi sorry memang kelakar lah part tilam dan tangga tu, haha bertabah lah Angah.. “

” Kena gout mkn jew gou-jo mmg berkesan.. Dulu first kenak g0ut smpai kaki tak bole nak angkat dh syukur jumpe ubt tu.. “

” Suka dgr lagu klasik kat sinar ptg ni.. Enjoy sngat dgr smbil bt kine.. Memang terbaik lah Angah.. “

” Hahahahaha kelakor pun ada, tak dapat bayangkan keadaan msa tu kan, hahahaha kawan sudah lah sak1t.. “

” Nak tolong lain pula jadinya, lagi bertambah sak1t g0ut lah kawan tu, hahahahaha aku pula tumpang ketawa dengar.. “

” Cite pasal rumah tu plk pls, menarik plk dengar.. Memang kenangan kan Angah, Jep zaman muda2 dlu.. “

” Kelakar lah, hahahaha. Alah baru nak dengar pasal cerita rumah hantu, ada part 2 ada tak ni, tak sabar pula nk dengar.. “

Ad0ihai memang kelakar lah perkongsian oleh Jep. Niat dah memang baik nak tolong Angah, tapi lain pula jadinya. Apa-apa pun semoga ikatan persahabatan Jep dan Angah ini akan terus kekal hingga ke akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG sinar_my

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..