” Comelnya, kalau macam ni hari-hari auntie pergi Mcdonald’s lah jawabnya.. “- Netizen

Gambar Anak MUA Bellaz, Nur Aisywara Nealofa Memakain Baju Kostum Mcdonald’s Buat Ramai Yang Ger4m Dengan Kecomelannya. Alahai Dah Lah Putih Gebu Dan Bamb4m. Gambar Ketiga Paling Cute, Pandai Aisywara Buat Gaya !!

Sejak dilahirkan lagi, anak kecil MUA Bellaz, Nur Aisywara Nealofa ini mempunyai ramai peminat yang setia mengikuti perkembangannya. Bukan sahaja memiliki nama yang unik, malah Aisywara juga memiliki wajah yang comel.

Meninjau di akaun Instagram Bellaz, dilihat sering berkongsi gambar mahu pun video Aisywara. Yang terbaru, Bellaz telah memuatnaik beberapa gambar OOTD Aisywara memakai baju kostum Mcdonald’s.

Tulis Bellaz secara berseloroh di kapsyen menyatakan yang Aisywara adalah pekerja Mcdonald’s. Perkongsian gambar-gambar tersebut sekali lagi telah menarik perhatian warganet. Ramai yang ger4m melihat gaya Aisywara ketika bergambar.

Sehingga kini gambar Aisywara memakai baju kostum Mcdonald’s telah menerima lebih 25 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram. Alahai makin putih gebu Aisywara sekarang.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya meluahkan rasa ger4m melihat kecomelan Aisywara memakai baju seperti itu. Antara komen-komen menarik adalah ”

” Comelnya, kalau macam ni hari-hari auntie pergi Mcdonald’s lah jawabnya. Ger4m betul tengok Lofa ni, ishhh.. “

” ¬†Masyaallah ini terlalu comel sangat, tak0t ada bawa pulang kalau penjual comel macam ni, haha.. “

” Kalau staff mcd macam ni ka hari2 p mcd, pastu nak berhenti kereta lama2 kat drive thru biaq jem kereta belakang, haha.. “

” Tak nak mcd, nak baby, hahaha. Ger4m betul tengok budak kecik ni, awatlah comel sangat ni Aisywara oiii.. “

” Mak hang pandai noh bersiap hang adik oi, hahaha suka buat orang jadi ger4m tengok sebab hang comel sangat lah.. “

¬†” Dugaan apakah ini, comelnyaaaaaa. Macam nak beranak lagi wehhh hahaha nak anak perempuan. Mana p tau dapat plk comel macam anak Bellaz.. “

¬†” Baby bam yang paling comel. Rasa nak je picit2 paha mek lofa ni, m0ntel betul dia. Kalau ada depan, nk pel0k tak nak lepas.. “

Patut lah ramai yang ger4m sangat, semua gambar Aisywara nampak begitu comel, pandai betul lah si kecil ni posing. Apa-apa pun semoga Aisywara terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang penyejuk hati buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG muabellaz_kids, muabellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..