” Comelnya dia, muka bila senyum tu bertambah ger4m tengok.. ” – Netizen

Video Telatah Anak Ayda Jebat, Ana Nayla Dengan Ekspresi Wajahnya Yang Comel. Pandai Pulak Ana Buat Senyum Nak4l Macam Tu. Serupa Mommy Sangat, Hehe !!

Cepat masa berlalu, pada bulan September akan datang Ana Nayla bakal berusia setahun. Anak kepada pasangan selebriti, Ayda Jebat dan Nabil Mahir ini memiliki sepasang mata yang bulat dan wajah yang comel persis ibunya.

Meninjau akaun Instagram Ana Nayla, telah dikongsikan satu video yang memaparkan telatah Nayla membuat reaksi wajah dan memberikan senyuman. Tulis Ayda di kapsyennya berbunyi ‘ cheeky me ‘ . 

Melihat kepada senyuman Nayla itu, memang nampak nak4l senyum sebegitu. Senyuman ini jugalah yang membuatkan peminat ger4m melihat Nayla. Semakin besar, semakin comel kesayangan mommy dan daddy ini.

Sehingga kini, video tersebut telahpun meraih lebih 3000 tanda suka daripada peminat sejak ia dimuatnaik. Lagak duduk Nayla sudah seperti budak besar, sambil bertep0k tangan si comel ini nampak begitu ceria.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat memuji wajah comel dan senyuman Nayla ini. Antara komen-komen mereka :

” Comelnya dia, muka bila senyum tu ee bertambah ger4m auntie tengok Ana Nayla ni.. “

” Comelnya dia b0tak, takde gigi hehe. Comel sangat awak ni Nayla, pandai pulak tu buat senyum nak4l macam tu.. “

” Cerdiknya dia, muka macam Ayda Jebat dah. Semoga membesar menjadi anak yang solehah.. “

” Besar dah Nayla, duduk macam bos-bos ye Nayla. Senyuman tu memang nampak nak4l sangat. Boleh nyanyi lagu mommy ni, kamu nak4l nak4l nak4l.. “

” So cute Nayla, muka mommy sangat. Mesti comel suara Nayla gelak tu, so cute.. Bila nak tumbuh rambut ni Nayla sayang.. “

” My Bam Bam girl, rambut mana baby Ana Nayla hehe. Tak dak rambut lagi nampak che3ky tau senyuman tu.. “

” Macam kak Ayda sangat, terlalu mummy lah Ana Nayla ni. Pandai senyum, pandai minum dah ni, comel sangat.. “

Seronok tengok Nayla happy seperti ini. Semoga Ana Nayla terus membesar dengan sihat, menjadi anak solehah buat mommy dan daddy, dikurniakan akal yang bijaksana dan menjadi insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ana Nayla

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..