” Comelnya Aisha, sepasang mata yang sangat cantik.. ” – Netizen

Video Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Mengukir Senyuman Manis Yang Menawan Hati. Alahai Manisnya Aisha Ini Semanis Senyuman Ibu. Sampai Sepet-Sepet Mata Bila Senyum Lebar Sebegini. Comel Sangat !! 

Ikatan pernikahan antara Fasha Sandha dan Aidil Aziz dilihat bahagia dan saling melengkapi antara satu sama lain. Fasha yang selamat melahirkan zuriat sulung mereka 7 Ogos baru-baru ini dikurniakan seorang bayi perempuan. Memilih nama yang mempunyai maksud yang baik, nama Aisha Amaira dipilih untuk permata hati mereka ini.

Bagi peminat Fasha yang mengikuti semua perkembangannya tentu tahu ini bukanlah kandungan pertama dan Fasha pernah mengalami kegug0ran sebelum mendapat Aisha. Berkat kesabaran mereka suami isteri, doa mereka untuk dikurniakan zuriat termakbul.

Fasha dan Aidil amat gembira dengan kelahiran Aisha. Begitu juga dengan kakak dan abang Aisha, Rayfal dan Jemyma. Mereka yang sudah lama mahukan seorang adik sangat teruja apabila ketika pertama kali bertemu si adik. Aisha juga semakin hari semakin sihat dan berubah-ubah wajahnya.

Menerusi akaun Instagram Fasha Sandha telah dikongsikan satu video yang mempamerkan gelagat Aisha yang sedap berbaring. Aisha yang dipanggil Fasha memberikan senyumannya yang paling manis. Alahai sudah mula berinteraksi dengan suara sekeliling, pandai Aisha.

Jom tonton video di bawah :

Senyuman dan wajah Aisha ini meraih perhatian ramai peminat. Manisnya si kecik ni dengan mata sepet tu, lagi buat peminat ger4m melihatnya. Antara komen-komen mereka :

” MasyaAllah… Cantik mcm ibunyer, comenyaaaaa awak syg.. “

” Comelnya Aisha, sepasang mata yang sangat cantik.. “

” Ger4mmnyaaa ! Kenapa gebu sangat ni. Makin comel Aisha.. “

” Comey ter0k, rambut pacak-pacak lagi hahaha.. “

” Gebu, cantik, putih, comelll sgt lahhh anak aidil n fasha ni… Supercute.. “

” Chomeinya bila senyum, meltinggg tengok Aisha ni. Putih melepak.. “

” Cantik sungguh anugerah Allah ni… comel manis… putih gebu, untung ayah ibu.. “

” Comey nye ikut muka pak dia lah sejuk perut ibu.. “

” Alololo manisssnya dia, macam senyum Fasha.. “

Alahai senyum Aisha tu manis sungguh sebijik senyuman Fasha. Kecik-kecik lagi sudah pandai buat senyuman mengg0da ni. Semoga Aisha membesar dengan sihat selalu, sentiasa dilindungi Allah daripada anas1r jah4t dan menjadi anak yang solehah buat ibu dan ayah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Aidil Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..