” Sungai kau Anas, sampai mami kau pen1ng nak teka apa tu.. ” – Netizen

Video Fattah Anas Main Game Teka Bersama Kedua Ibu Bapanya Buat Ramai Yang Terhibur. Kalau Gaya ‘Klu’ Sungai Macam Tu, Sampai Ke Sudah Ler Tak Tahu Apa Yang Disebut Anas. Part Semua Ketawa Tu Memang Kelakar Sangat !!

Tularnya video dirinya masuk ke dalam sangkar kucing, tak sangka nama si cilik Fattah Anas menjadi terkenal gara-gara kuasa viral.  Video spontan kanak-kanak itu bersama bapanya, Mohamad  Firdaus itu telah mencu1t hati ramai kerana ia sangat menghiburkan.

Kepetahan Anas dalam bercakap memang sangat melucukan. Malah ada sahaja gelagat dirinya buat yang menonton videonya pasti tidak kering gusi ketawa. Meskipun Anas bukan anak kepada selebriti atau golongan dikenali ramai, jangan tak sangka, populariti Anas pada hari ini setanding dengan populariti artis.

Adanya akaun Instagram, perkongsian video tentang gelagat Anas sering menjadi perhatian ramai. Anas yang juga turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang sentiasa mengikuti perkembangan dirinya. Kini usia Fattah telah pun berusia 4 tahun malah dia kelihatan semakin comel.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Fattahanas Boyyeah, telah berkongsi satu video tentang gelag4t Anas sedang bermain satu permainan teka bersama kedua ibu bapanya. Memang kelakar, ibu Anas perlu meneka apa yang disebut oleh Anas sedangkan telinganya dipakai headset.

Jom tonton perkongsian video itu di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian video itu. Lebih-lebih lagi melihat aksi Anas yang bersungguh-sungguh membantu ibunya untuk menjawab tekaannya. Antara komen-komen netizen adalah :

” Ko punya sungaiiii Anasssss, cenggini simbolll erhhhh.. “

” Kak terhibur.. Simbol sungai memang macam tu ke ? Hahaha.. “

” Semakin lame mak ayah dia pulak lawak hahahha sak1t perut gelak.. “

” Sengeh sorang-sorang tgk video ni… Terbaikk sungai Anas.. “

” Sungai kau Anas, sampai mami kau pen1ng nak teka apa tu, win betul betul.. “

” Aku pratii je mami gelok! seronokkk dgr mamii gelokkkk !! puah atii !! “

” Comel anas masa pegang muka mummy tu.. “

Anas ni memang kelakar betul lah.. Jangan cakap netizen jer berdek4h, tengok ibu dan bapa Anas pun ketawa dengan aksi Anas. Comel betul lah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Anas membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattahanas Boyyeah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..