” Berdekah 1 hall time Tokti dengan peminat ni. Auto lupa nama anak.. ” – Netizen

Video Gelagat Seorang Peminat Bersama Dato’ Seri Siti Nurhaliza Di Konsert Music Of The Soul Buat Ramai Terhibur. Ad0i Punya Lah Nerv0us Dapat Bercakap Dengan Tokti Depan-Depan, Terus Lupa Nama Anak. Tokti Pun Menyakat, Lawak Betul. Haha !!

Tanggal 5 November mencipta satu lagi kenangan indah buat penyanyi kesayangan negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza apabila persembahan eksklusifnya, Music Of The Soul hari pertama berlangsung dengan cemerlang.

Dihadiri oleh ramai peminat setia DS Siti, persembahan DS Siti seperti biasa menghiburkan ramai. DS Siti juga beramah mesra dengan peminat di auditorium. Meninjau akaun Instagram Berita Kopak, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan gelagat DS Siti bersama peminat yang diulangsiar dari akaun Tik T0k Syahidamazuki.

Siapa tidak teruja apabila dapat bercakap secara berdepan dengan DS Siti. Semuanya pasti teruja dan salah seorang peminat bertuah dipanggil berdiri bersebelahan dengan DS Siti. Peminat ini ditanyakan tentang lagu kegemarannya dan menjawab anaknya sukakan lagu ‘ Ting Ting Tang Ting ‘ .

Itu adalah antara bait lagu Comel Pipi Merah yang dinyanyikan DS Siti sebelum kelahiran Siti Aafiyah. Perasaan gement4r membuatkan peminat ini terlupa akan nama anaknya ketika disoal oleh DS Siti. Ad0i kelakar betul, gamat semuanya ketawa mendengar jawapan peminat ini.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat video seterusnya )

Part Aafiyah datang memel0k DS Siti ketika dipanggil ‘ Aafiyah anak ibu ‘ juga membuatkan semua bersorak. Antara komen-komen warganet :

” Haha nerv0us sampai terlupa nama anak haha. Mahal kenangan tu hehe, tokti cakap pun suara tone dah sedap.. “

” Wah meriahnya, nervous sangat ni sampai lupa nama anak haha. Auto lupa nama anak depan tokti.. “

” Tokti ni kan dengar je cakap peminat.. best sangat.. berdekah 1 hall time tokti dengan peminat ni. lupa nama anak ye kak haha.. “

” Tiba-tiba terharu masa Aafiyah pel0k tokti, rasa kasih sayang tu. Aafiyah dah mula sedar ibu dia Siti Nurhaliza.. “

” Ahhh aku takleh lah part Tokti panggil Aafiyah tu. Comelnya Aafiyah, berbaloi beli tiket dapat pel0k tokti.. “

” Keistimewaan Siti, bila dia interact dgn fans, sopan dia tetap terjaga tapi masih boleh usik2 org.. i like sbb itu identiti dia.. “

” Comel je Aafiyah pel0k ibu dia. Viral dah kakak ni, terlupa nama anak haha. Anak be like.. “

Bermacam-macam hal yang mencuit hati terjadi dan pastinya menjadi kenangan paling indah buat peminat DS Siti ini. Tentu persembahan hari ini dinanti-nantikan oleh peminat dan semoga semuanya terhibur malam nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, IG Sitizoner, Tik T0k Syahidamazuki

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..