” Bapak lawak, tak larat gelak. Penuh perasaan masing-masing, haha.. ” – Netizen

Video Elly Mazlein Dan Nabil Ahmad Membuat Suara Koir Mengiringi Nyanyian Hazrul Nizam Buat Penonton Berdekah Ketawa. Ad0i Tak Pernah Tak Lawak Lah Kak Lina Dengan Haji Nabil Ni. Mana Lah Dapat Idea Spontan Tu, Kelakar Sungguh !!

Konsert Gegar Vaganza Musim 9 minggu suku akhir telahpun berakhir dan hanya tinggal 8 sahaja lagi peserta untuk ke peringkat separuh akhir. Pelbagai peristiwa terjadi minggu ini yang membuatkan penonton di auditorium dan juga penonton di rumah tidak kering gusi.

Tidak lain tidak bukan, pasangan hos Kak Lina dan Nabil Ahmad yang mencet0skan suasana lucu sepanjang program berlangsung. Ada sahaja jenaka spontan mereka dan usik mengusik yang membuatkan semua ketawa.

Salah satu adalah ketika bunda Hetty Koes Endang sedang memberikan komen kepada Hazrul Nizam. Menerusi akaun Instagram Berita Kopak, video yang memaparkan kejadian ini ditunjukkan di mana Kak Lina dan Nabil membuat suara koir mengiringi nyanyian Hazrul. Video ini telah diulangsiar dari pemilik akaun Tikt0k jaszmint83.

Apa lagi, berdekah semua yang ada melihat telatah Kak Lina dan Nabil. Elok pula key Kak Lina, sedap didengar dan masuk dengan nyanyian Hazrul. Kalau tak buat hal memang bukan Kak Lina Pom Pom lah kan, alahai kelakar betul.

Jom tonton video di bawah :

Kata Nabil ianya sebagai sokongan untuk Hazrul. Ini meraih perhatian warganet dan antara komen-komen mereka :

” Kak Lina dah meras0k1 Nabil haha. Nabil siap tanya kak lina nak buat apa haha, aduilah kelakar betul.. “

” Ad0i kelakar g1la, kak lina dah macam masuk opera korea dah haha. Muka kak Lina dengan Nabil memainkan peranan.. “

” Aku pen4t la tiap-tiap minggu macam ni pastu isnin duk ulang-ulang tengok, adeh haha. Nasib Hazrul betul-betul focus, kalau saya langsung tak jadi haha.. “

” Time ni sak1t g1la per1t gelakkan gelagat Kepom dengan Nabil haha, ad0ilah boleh mereng tengok dorang ni, masuk air betul.. “

” Masalahnya sedap lak koir Kepom dengan Nabil tu. Kak lina memang kelakarlah, biasa Hazrul serious kali ni Hazrul tersenyum dengan lina. Lina Lina.. “

” Bapak lawak, tak larat gelak haha. Dah lebih 10 kali tengok pun tetap auto gelak haha. Kena lak tune koir tu sedap dengar.. “

” Penuh perasaan masing-masing, let1h dengan dia orang berdua ni haha. Part ni tak boleh tahan gelak kelakar ter0k.. “

” Mer3ng la dorang berdua ni, mana datangnya idea nk buat koir spontan ni haha. Sak1t perut aku gelak.. “

Semakin meriah Gegar Vaganza dengan adanya Kak Lina dan Nabil ni. Boleh h1lang gemur0h si Hazrul ada iringan muzik begini. Nampaknya setiap minggu Nabil semakin ‘berjangk1t’ dengan perang4i ‘masuk air’ Kak Lina ni, hehe. Apa lagilah agaknya akan terjadi minggu akan datang, kita tunggu..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, IG Hazrul Nizam, IG Astro Gempak, Tikt0k jaszmint83

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..