” Bagusnya arw4h, rindu sangat dengan arw4h.. ” – Netizen

Ibu Tiri Arw4h Siti Sarah Kongsi Kisah Di Sebalik Kejayaan Perniagaan Yang Diusahakan Oleh Arw4h Raih Perhatian Ramai. Seb4k Pula Melihat Video Arw4h Di P0sting Tersebut !!

Meninjau ke akaun Instagram Suciuwais iaitu akaun media sosial milik ibu tiri arw4h Siti Sarah Raisuddin, perkongsian mengenai kisah di sebalik kejayaan perniagaan milik arw4h telah meraih perhatian ramai.

Siti Fatimah Suberi telah menulis di kapsyennya dengan begitu panjang lebar turut memuatnaik video thr0wback ketika Siti Sarah berusaha membantu ramai orang yang terkesan ketika musim pandem1k c0v1d 19.

Menurut Siti Fatimah, pada asalnya arw4h tidak pernah bercadang untuk menjual tudung namun ramai bertanya mengenai tudung yang selalu dipakai arw4h. Daripada situ tercetuslah tudung yang diberi nama Loveta.

Sebenarnya baru 2 tahun nama Loveta diperkenalkan. Namun perancangan arw4h terhenti apabila arw4h telah pergi selamanya. Kini ibu tiri arw4h meneruskan perniagaan arw4h. Kisah yang dikongsikan ini akan disambung lagi untuk bahagian kedua.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, kebanyakan mereka mendoakan semoga perniagaan hasil usaha arw4h terus maju. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alhamdulilah, Rezeki tak salah alamat DAH tertulis .. semoga apa yang diusahakan terus maju.. “

” Sambung lagi makde. Tak sabar menanti part 2, arw4h seorang yang sangat baik. semoga arw4h ditempatkan di klgn org beriman.. “

” In shaa Allah.. usaha yang tidak mens1a-s1akan.. semoga makder terus maju dalam bisnes..”

” Alhamdulillah.. Past 2 tertnggu-tunggu.. Al-fatihah utk arw4h kak siti sarah.. semoga terus success suciuwais.. “

” Alhamdulillah.. dug4an demi dug4an .. banyak membantu dan bersedekah.. Semoga terus maju jaya.. “

” Alhamdulilah, al fatihah untuk arw4h siti sarah.. walaupun sed1h arw4h tiada tapi moga terus sukses.. “

” Bagusnya arw4h.. rindu sangat dengan arw4h. semoga perniagaan arw4h terus berjaya dah maju..”

Pastinya ramai tidak sabar menantikan kesinambungan bahagian kedua kisah ini. Kita hanya mampu merancang namun segalanya sudah ditentukan oleh Allah. Semoga apa yang diusahakan oleh arw4h selama ini terus maju.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suciuwais, Siti Sarah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..