” Anak-anak handsome, menantu jelita. Cucu sama cantik dengan nenek.. ” – Netizen

Gambar Raya Tengku Zawyah Bersama Keluarga Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Cantik-Cantik Dan Kacak-Kacak Anak Menantu, Cucu-Cucu Pun Comel-Comel Belaka !!

Tengku Zawyah bukan lah satu nama yang asing lagi bagi kita. Umum mengetahui, Tengku Zawyah merupakan bekas isteri kepada Datuk Khalid Mohamad Jiwa atau lebih dikenali dengan nama Datuk K. Hasil perkahwinan mereka sebelum ini, pasangan ini dikurniakan empat orang anak lelaki yang bernama Asyraf, Anas, Adib, dan Aazief.

Namun perp1sahan bukanlah bererti perlu bermus0h. Walaupun masing-masing sudah bertemu dengan pengganti, mereka kerap berkumpul beramai-ramai ketika majlis dan perjumpaan keluarga, keraian dan juga pernah bercuti bersama-sama di dalam atau di luar negara.

Sikap profesional Tengku Zawyah dan Dato’ Siti Nurhaliza mendapat pujian ramai. Hubungan mesra mereka juga disenangi oleh ramai pihak yang sentiasa mendoakan kesejahteraan keluarga besar ini. Malah baik Tengku Zawyah mahupun Dato’ Siti pernah berkongsi gambar mereka bersama.

Tengku Zawyah juga turut berkongsi gambar bersama anak-anak dan menantu-menantunya ketika raya Aidiladha baru-baru ini di akaun Instagram miliknya. Alahai cantik-cantik dan kacak-kacak semuanya, lebih-lebih lagi kehadian cucu-cucu yang comel turut memeriahkan suasana raya.

Ikuti perkongsian di bawah :

” Beautiful family photos. Selamat Hari Raya Aidiladha to you and your fam aunty Tengku.. “

” Sama cantik cucu dgn nenek. Suka tengok, meriah dgn cucu cucu. Tya is so cantik with her natural beauty.. “

” Mertua yg baik.. anak2 yg handsome n menantu yg jelita. Salam AidilAdha, beautiful family.. “

” Masyaallah, Alaiya mcm baby doll. Cantek, rambut hitam & lebat.. “

” Salam aidil adha adek n family. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah. Love all the photos of your beautiful family.. “

” Mertua yg baik hati.. anak2 yg handsome.. menantu2 yg jelita.. cucu2 yg comer mcm teezac.. “

” Salam aidil adha adek n family. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah. Love all the photos of your beautiful family.. “

Wahhh mestilah meriah kalau anak-anak semua balik raya walaupun tinggal berdekatan. Bila berkumpul pasti akan seronok. Bertuah Tengku Zawyah ada anak-anak dan menantu yang penyayang, malah kacak dan cantik semuanya. Semoga keluarga Tengku Zawyah sentiasa dalam lindungan Allah selalu. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Teezac

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..