” Alolo comelnya Ayash senyum sampai sepet mata.. ” – Netizen

Video Anak Shuib Sepahtu, Ayash Affan Tersenyum Lebar Buat Peminat Ger4m. Alahai Comelnya Ayash, Ada Lesung Pipit Lagi. Part Last Masa Senyum Tu Macam Muka Arw4h Ibu Sangat !!

Semenjak dilahirkan lagi, anak bongsu Shuib Sepahtu dan arw4h Siti Sarah menjadi tumpuan media dan juga peminat. Ayash Affan kini sudah 2 bulan usianya dan membesar dengan sihat di bawah jagaan Shuib.

Seringkali dikongsikan perkembangan Ayash baik di Instastory mahupun postingnya, Ayash dikatakan peminat mirip dengan wajah Shuib. Dengan pipinya yang semakin temb4m, Ayash menjadi reb0tan kakak dan abang-abangnya.

Meninjau akaun Instagram Shuib, telah dikongsikan satu video yang memaparkan rakaman di saat Ayash menguntumkan senyuman. Jarang untuk dapat melihat senyuman Ayash semanis dan selebar ini.

Pada ruangan kapsyen pula, Shuib meminta peminat untuk melihat video tersebut sehingga ke akh1r dengan pertanyaan muka siapa yang dapat dilihat pada bayi comel ini. Bukan main lagi senyuman Ayash, penyejuk hati daddy sangat ni.

Jom tonton video di bawah :

Setakat ini, posting oleh Shuib ini telahpun mendapat hampir 185 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Muka daddy dia tapi bila senyum macam muka abang sangat. Semoga baby Ayash dan seluruh keluarga dalam lindungan Allah selalu.. “

” Comelnya sebijik muka Matin. Mungkin Ayash senyum sebab bertemu ibunya di dalam mimpi. Manis sungguh si kecil ni.. “

” Masya Allah bila senyum macam ni dah macam arw4h ibunya. Mesti besar lepas ni iras dengan muka abang Uwais.. “

” Makin besar makin nampak jelas muka arw4h ibu kan. Comel sangat Ayash senyum lebar macam tu, sampai kecik mata ye sayang.. “

” Pipi tu bamb4m betul. Dah macam ibu dan abang uwais pulak tengok muka Ayash ni. Comelnya bila senyum.. “

” Comelnya Ayash, mirip muka ibunya dah. Senyuman tu manis bergula sangat Ayash. Ramai lah jat0h hati pada Ayash ni.. “

” Manisnya muka baby Ayash Affan, macam abang Uwais dan ibu lah. Ger4mnya tengok dengan kita pun ikut senyum sekali ni.. “

” Alolo comelnya Ayash senyum, sampai sepet tak nampak mata terus hehe. Dah pandai senyum ada lesung pipit pula tu. Ger4mnya tengok.. “

Ianya lumrah bulan demi bulan, pasti akan berubah wajah bayi sedikit demi sedikit. Wajah siapapun Ayash lebih mirip, Ayash tetap ada kecomelannya tersendiri. Semoga Ayash membesar dengan penuh kasih sayang dan sihat selalu.

ilakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu, IG Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..