” Alhamdulillah, tahniah Abang Joe.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Mengenakan Busana Berwarna Putih Bersama Anaknya Wan Maryam, Perkongsian Fizo Omar Dibanjiri Ucapan Tahniah. Wahh Kalau Benar, Tahniah Fizo !!

Sebelum ini tul4r des4s desus yang menyatakan bahawa pelakon Fizo Omar bakal mengakhiri zaman dudanya bulan ini. Malah, ada pihak media telah menghubungi bek4s ister Fizo iaitu Mawar Abd Karim untuk kepastian hal tersebut.

Kongsi Mawar, dia mengakui bahawa bekas suaminya itu telah berkongsi berita tersebut kepada dirinya. Mawar mendoakan semoga segala urusan Fizo untuk mendirikan rumah tangga kali kedua ini akan dipermudahkan.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Fizo, telah berkongsi satu gambar dia bersama anaknya, Wan Maryam mengenakan busana berwarna putih. Paling menarik, kapsyen Fizo menyatakan bahawa dia akan keluar dari ‘group recond’ dan Fizo¬† turut tag rakan-rakannya iaitu Nazim Othman, Sharnaaz Ahmad dan Azlee Khairi.

Semestinya perkongsian tersebut telah menjadi perhatian followers Fizo di Instagram. Ada yang menyatakan bahawa Fizo mengakhiri zaman duda bersama gadis pilihan hatinya yang berasal daripada negeri Sarawak.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

Meninjau di ruangan komen, perkongsian oleh Fizo itu telah dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada media dan peminat-peminatnya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tahniah.. ” – Melodi Tv3

” Syukur Alhamdulillah Allah ketemu Jodoh semoga Bahgia hingga ke Jannah. Selamat pengantin baru Fizo.. “

” Tahniah, semoga perkahwinan kali kedua ini akan kekal hingga ke syurga. Nanti jangan lupa kongsi gambar kahwin yer.. “

” Halah, betul lah Fizo nikah hari ni yer, bertuah gadis negeri Sarawak tu. Selamat pngantin baru Fizo.. “

” Tahniah, akhirnya Fizo tukar status, Maryam dapat ibu baru. Comel tengok Maryam siapkan daddy dia nk g nikah.. “

” Alamdulillah, tahniah Fizo. Moga perkahwinan ini akan menambahkan lagi kebahagian Fizo bersama Maryam.. “

” Syukur, tahniah2. Mesti dengan si cantik dari Sarawak kan, hehe. Dah dapat agak lah. Moga kekal hingga ke syurga.. “

Wahh andai berita ini benar, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan tahniah buat Fizo Omar. Semoga ik4tan perkahwinan kali ini akan kekal bahagia hingga ke syurga dan turut membahagiakan Maryam.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar, Web Harian Metro

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..