” Allahuakbar.. Semoga dimakbulkan Allah impian suci mu Lofa.. ” – Netizen

Video Luahan Impian Dan Harapan Neelofa Setelah Dirinya Mendirikan Rumah Tangga. Alhamdulillah, InsyaAllah Sama-Sama Kita Doakan Neelofa. 

Nama Neelofa cukup dikenali ramai lebih-lebih lagi dari segi penampilan dirinya yang bijak berfesyen, petah dalam bidang pengacaraan dan seorang usahawan yang berjaya. Malah dirinya juga turut memiliki wajah yang menawan yang sering menjadi perhatian ramai.

Memulakan kerjayanya menerusi seorang pelakon dan model, Neelofa antara selebriti yang berjaya dan antara yang sudah bergelar jutawan. Bijak menguruskan kerjayanya, dia turut mengembangkan kerjayanya menerusi bidang perniagaan yang menggunakan penjenamaannya sendiri.

Masih berstatus single, ramai peminat mengharapkan Neelofa cepat mendirikan rumah tangga. Sebelum ini, diri Neelofa juga pernah dig0sipkan  dengan rakan artis lain sseperti Zizan Razak, Hans Isaac, Dato’ Rizalman. Namun Neelofa yang seorang gigih bekerja lebih suka menumpukan perhatian dengan kerjayanya.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram milik lofa.videos telah berkongsi satu sedutan video yang memaparkan temubual Neelofa bersama sukses sifu. Dikongsikan Neelofa adalah harapan dan matlamat perancangan dirinya setelah dia mendirikan rumah tangga.  Memang menarik perkongsian Neelofa tersebut.

Ikuti perkongsian video itu di bawah ini :

Video temubual Neelofa itu turut mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Semoga Alllah permudahkan n makbulkan hajat Lofa.. “

” Allahuakbar. Ameeen semoga dimakbulkan Allah impian suci mu Lofa.. “

” Bagus niat tu moga Allah permudahkan.. “

” Semoga Allah permudahkan dan Allah tunaikan hajat Lofa.. “

” Alhamdulillah to see you who u are today… Bnyk bnde dia dh berubah… Dgn berstokin,baju dh l00se, dh tak pkai turban.. “

” Insyaallah, semoga apa yang diimpikan Lofa, akan di makbulkan.. “

Alhamdulillah, besar impian Neelofa itu, semangat tengok Neelofa sampaikan hasrat dan impian dirinya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan segalaya yang diimpikan oleh Neelofa akan tercapai dan semoga Neelofa akan terus berjaya dalam bidang yang diceburi. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG lofa.videos, Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..