” Alisa jenis tak give up. Kalau Yusuf lari dah.. “

Video Gelagat Alisa Aisyah Bersama Bujibu Buat Ramai Terhibur. Walaupun Bujibu Hampir Meng1git Alisa Namun Alisa Tidak Tak0t. Lagi Dicuitnya Lagi. Wah, Berani Sungguh Alisa !!

Alisa Aisyah merupakan anak kedua kepada pasangan seleriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Alisa juga merupakan salah seorang anak selebriti yang sering menjadi perhatian netizen kerana kecomelannya. Pada tahun ini, Alisa akan menginjak ke usia 1 tahun.

Alisa mempunyai seorang abang bernama Yusuf Iskandar. Dahulunya, Yusuf sememangnya menjadi tarikan netizen tetapi kini mereka berdua beradik sama-sama popular di media sosial. Populariti mereka setanding dengan ibu dan bapa mereka.

Alisa dan Yusuf mempunyai akaun media sosial sendiri. Gambar dan video mereka sering dikongsikan oleh Hanis atau Hairul di akaun Instagram anak-anak mereka. Selain itu, kucing kesayangan mereka juga turut mempunyai akaun Instagram dan mempunyai jutaan pengikut.

Menerusi akaun Instagram, video Alisa dan Bujibu telah dikongsikan. Alisa yang hanya memakai pampers datang kepada Bujibu yang duduk di bawah meja. Wajah Bujibu begitu serius sekali sehinggakan dia tidak menghiraukan Alisa yang datang mencuitnya.

Jom tonton video di bawah :

” Tak payah pujuk.. “

View this post on Instagram

Tak payah pujuk

A post shared by Bujibu Chempel (@bujibuchempel) on

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Alisa dan Bujibu. Antara komen-komen mereka :

” Kau dgn Alisa sama saiz je Jibu.. “

” Experession muka Jibu.. ‘ Ko apa hal ‘.. “

” Haha.. Alisa jns tak give up.. Kalau Yusuf lari dah.. “

” Haha.. Kelakar la.. Dia pi tarik bulu Bujibu.. “

” Amboi.. Mar4hnya Bujibu.. “

” Haha.. Bujibu terkej0t bulu kena tarik.. “

” Jibu gig1t Alisa… Bab4p kang.. “

Amboi, gar4ngnya muka Bujibu tetapi Bujibu sangat baik bergurau dengan Alisa walaupun pada mulanya risau melihatnya. Tak0t Alisa digig1t atau dicak4r oleh Bujibu. Comel sangat Alisa dan Bujibu. Alisa nampak m0ntel sangat apabila tidak berbaju. So cute !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bujibu, Alisa Aisyah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..