” Yang rakam pun feeling terok ni. Hahaha.. “

Video Pekerja Bank Main Tik Tok Buatkan Netizen Terhibur. Sekali Dengan Pak Guard Pun Main Tu Tak Tahan !!

Sejak kebelakangan ini,  aplikasi Tik Tok sudah memang menjadi perkara biasa tidak kira tua atau muda, menjadi keg1laan orang ramai. Boleh dikatakan ramai memuat turun aplikasi Tik Tok dan telah menjadi satu trend untuk mencuba dan memuat naik sebagai tontonan orang ramai.

Terbaru, rata-rata orang sibuk membuat video menggunakan lagu salingan dalam animasi SpongeBob SquarePants. Boleh dikatakan apabila membuka semua akaun media sosial sudah pasti lagu ini menjadi lagu salingan dalam membuat video Tik Tok, bukan sahaja orang ramai, malahan, selebriti juga tidak ketinggalan untuk membuat video dalam aplikasi Tik Tok.

Selain Malaysia, buat warga negara jiran, iaitu Indonesia trend itu sudah nampak menjadi ikutan sehingga ada sahaja video yang viral di media sosial. Selain muda belia, nampaknya tidak ketinggalan orang tua serta dewasa tidak ketinggalan untuk berhibur menerusi aplikasi tersebut.

Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram H0tFM, telah berkongasi satu video pekerja-pekerja sebuah bank di Indonesia sedang berhibur dengan membuat video Tik Tok dengan lagu salingan dalam animasi SpongeBob SquarePants. Video tersebut telah membuatkan sesiapa sahaja menonton pasti terhibur.

Ikuti perkongsian video itu oleh hotfm967 di bawah :

” Bila kau dah tak sabar nak pergi #AJL34 malam ni. Credit : Raaaan.. “

Rata-rata netizen terhibur dengan video yang telah dikongsikan oleh H0tFM itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Mmg tukang rakam pn kna joget cmtu gak ek.. Hahaha.. “

” Bapak best dapat kawan sekepala .. “

” Hahahahhahaha bong0k laaa .. “

” Mende ni boleh buat kepala aq bergeleng2.. “

” Dh mcm zombi dh yg belakang2 tu.. “

” Hahahahhaa makin menjadi jadi.. “

” Yg rakam pun feeling teqoks ni hahaha.. “

Adoii!! Kelakar betul. Tapi memang terhibur sangat. Rajin sungguh mereka buat video. Mungkin untuk rehatkan minda seketika dengan kerja-kerja. Sempoi ja, dengan pengawal keselamatan pun sertai juga buat video. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak sangat terhibur dengan video yang telah dikongsikan ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t FM by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..