” Alif this is for you. Mama tolong ambilkan ya.. ” – Datuk Nora Ariffin

Muatnaik Video Moment Mewakili Arw4h Anaknya, Muhammad Syakir Alif Di Majlis Konvokesyen, Perkongsian Datuk Nora Ariffin Undang Seb4k Ramai. Part Datuk Nora Berada Di Atas Pentas Dengar Ucapan Pihak Universiti Buat Arw4h Alif Tu Sayu Sangat !!

Meninjau di akaun Instagram penyanyi lagenda, Datuk Nora Ariffin telah berkongsi beberapa gambar dan video yang memaparkan dirinya telah hadir ke Majlis Konvokesyen di Universiti Teknologi MARA yang ke 95.

Kehadiran Datuk Nora pada majlis tersebut adalah mewakili tempat arw4h anaknya, Muhammad Syakir Alif yang telah berjaya menamatkan pelajaran dalam jurusan Diploma Perfileman di Falkuti Filem, Teater & Animasi di UiTM cawangan Puncak Perdana, Selangor.

Selain berkongsi momen yang penuh bermakna, Datuk Nora turut menitipkan rasa syukur atas pencapaian arw4h Alif yang berjaya menamatkan pengajiannya serta berterima kasih kepada rakan-rakan arw4h dan pihak tenaga pengajar UiTM.

Perkongsian Nora tersebut telah mengundang rasa seb4k. Ramai yang menzahirkan kegembiraan atas kejayaan arw4h Alif. Sehingga kini posting Datuk Nora telah menerima lebih 11 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, selain menzahirkan kegembiraan atas kejayaan arw4h, ada yang berkongsi rasa seb4k mereka. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Al-Fatihah Allahuakbar, seb4knya tengok video tu. Semoga arw4h ditempatkn di kalangan org2 beriman Amin.. “

” Innalillahiwainnalillahirojiun, tahniah Nora atas kejayaan arw4h anak, muga arw4h berbahgia di sana. Aamiin Ya Robbulallamiin.. “

” Bersama2 di dalam dewan tadi, sayu je bila smpai turn Datuk Nora, semoga arw4h ditempatkan bersama dgn org2 yg beriman, aamiin.. “

” Arw4h memang baik sangat dan seorang yang ceria. Miss you Alif, semoga tenang di sana aminnn.. “

” Seb4knya, Allahuakbar. Sesungguhnya kita milik Allah SWT. Moga tenang arw4h di sisi Yang Maha Esa. Alfatihah.. “

” Ya Allah tak dapat ku bayangkan perasaan mama nya di atas pentas kalau aku dah berjurai air mata tak dapat menahan sebak. Al fatihah, Alif. You are such a strong Mama.. “

”  Taktau nak gambar kan macamana perasaan seorang ibu, bangga sed1h semua ada. Moga tabah Kak Nora.. “

Dalam rasa gembiranya, jelas terlihat wajah Datuk Nora sangat merindui arw4h Alif. Untuk rekod, arw4h Alif menghembuskan nafas terakhir pada 14 Disember 2019 selepas tiba-tiba reb4h ketika berada di rumah. Semoga arw4h Alif tenang di sana dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman.

Silakan SHARE..

Sumber : IG itsnoraariffin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.