” Lawanya Airra, muka seks1 stunning betul. Jelmaan Maria Arshad ni.. ” – Netizen

Sharifah Shahirah Kongsi Ucapan Selamat Hari Lahir Dan Gambar Anaknya, Airra Cur1 Perhatian Warganet. Alahai Cantiknya Anak Dar4 Shiera Ni. Iras Neneknya Datin Maria Arshad Masa Muda !!

Keluarga Sharifah Shahirah dan Ijoy Azhari seringkali mendapat perhatian ramai. Ketika berlangsungnya majlis perkahwinan anak sulungnya Tallisya, anak-anak Shiera yang lain turut menjadi perhatian antaranya Airra.

Meninjau akaun Instagram Shiera Ijoy, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan wajah Airra secara close up. Jarang sekali dapat melihat wajah Airra sebegini kerana wajah Airra selalu tertut0p dengan rambutnya.

Sempena ulangtahun kelahiran Airra semalam yang ke 16 tahun, Shiera menulis ringkas sahaja ucapannya berbunyi ‘ Happy birthday my dear daughter Airra. Haaaa semoga good good always ye ‘. Ucapan pun lucu Shiera ini.

Pastinya raut wajah Airra dalam posting ini menjadi perhatian. Terserlah kecantikan wajah Airra dan ramai yang mengatakan saling tak tump4h seperti wajah neneknya, Datin Maria Arshad ketika zaman muda dahulu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Shiera ini telahpun mendapat lebih 7 ribu likes setakat ini. Rata-ratanya memuji kecantikan wajah Airra dan antara komen-komen warganet :

” Wah boleh jadi model ni, cantiknya Airra macam Datin Maria Arshad sangat. Happy birthday Airra.. “

” Mantap makeup & expression. Sanah Helwah Aira. Semoga berjaya di dunia akhirat dan menyenangkan ibu bapa. Aamiinn.. “

” Ini Airra ke maknya muda-muda dulu? Macam artis International lah Airra. lawa kebaboom.. “

” Happy birthday Airra, muka seks1 stunning betul. Very ‘now’ looks. Macam muka neneknya Maria Arshad.. “

” Happy birthday Airra, muka gar4ng pun lawa. Fuh persis kendal jenner ni, jelmaan kak Maria Arshad pun ye.. “

” Rupa Airra macam nenek dia la Maria Arshad masa muda. Ingatkan Maria Arshad tadi, Ijoy versi girl.. “

” Lawanya dia macam model, muka mat salleh sangat ni. Iras-iras Maria Arshad masa muda. Selalu sor0k muka lawa dia celah rambut hehe.. “

Tak kurang juga yang mengatakan Airra berwajah seperti model. Hai lah, cantik-cantik belaka anak Shiera ni. Ramailah yang cuba tackle si Airra selepas ini. Apa-apa pun, selamat hari lahir Airra dan semoga berjaya dalam kehidupan selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Ijoy, IG Maria Arshad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..