” Aku tengok pun dah menang1s, belum dengar lagi.. ” – Netizen

Adam Sinclair Kongsi Video Reaksi Beliau Dan Ahli Keluarga Saat Mendengar Lagu Terbaru Daripada Bunga Citra Lestari Khas Buat Ashraf Sinclair Undang Air Mata Netizen. Sed1h Sangat Melihatnya !!

Semua orang akan diuji Allah sama ada ujian tersebut besar atau pun kecil. Semua orang akan merasai kehil4ngan. Kehil4ngan orang yang tersayang adalah sesuatu yang amat menyed1hkan. Lagi-lagi apabila kenangan demi kenangan menyusul selepas ketiadaan.

Itulah yang terjadi saat pemergian Ashraf Sinclair secara tiba-tiba amat memberi kesan mendalam kepada ahli keluarga, dan kenalan rapat arw4h. Ashraf atau nama sebenatnya Ashraf Daniel Mohammed Sinclair, merupakan suami kepada penyanyi terkenal Bunga Cinta Lestari.

Hasil perkongsian perkahwinan, Ashraf Sinclair dan Bunga Citra Lestari telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Noah Sinclair. Pemergian Ashraf Sinclair membuatkan Bunga Citra Lestari ingin mengabadikan sebuah lagu khas diciptakan buat arw4h suaminya yang tersayang.

Terbaru, adik bongsu kepada arwah Ashraf Sinclair iaitu Adam Sinclair telah memuatnaik sebuah posting berbentuk video di laman Instagramnya. Video tersebut memapar Adam Sinclair, isteri dan bersama ahli keluarganya yang lain sedang mendengar lagu terbaru daripada Bunga Citra Lestari.

Beliau bersama keluarga dan teman rapat diberikan peluang oleh Bunga Citra Lestari untuk mendengarkan lagu terbarunya sebelum di release pada hari ini. Kelihatan dalam video tersebut mereka menzahirkankan reaksi yang menyed1hkan dan tidak mampu menahan air mata setelah mendengarnya.

Jom tonton video reaksi ahli keluarga Bunga Citra Lestari saat mendengar lagu terbaru beliau. Kami juga kongsikan untuk anda lagu terbaru daripada Bunga Citra Lestari di akhir artikel ini. Let’ scroll !!

Perkongsian daripada Adam Sinclair ini mendapat respon daripada netizen. Mereka melu4hkan rasa terharu dan seb4k melihatnya. Ini antara komen-komen mereka :

” Aku tengok aku menang1s, belum dengar lagi.. “

” Walaupon belom dengar lagunya tapi aku dah nang1s.. “

” Dulu, bila tengok video klip wanita berbahagia, mesti rasa seronok, terasa disayangi, sekarang, tak sanggup tengok video tu dekat tv, sed1h sangat.. “

” Rasanya mungkin lagu tu bermakna, Sed1hh sangatt.. “

Allahuakbar, sememangnya tiada apa pun yang mampu menggantikan seseorang yang telah pergi. Orang yang pernah melalui keh1langan sahaja akan tahu betapa per1t dan ped1hnhya perasaan itu. Kami mendoakan Bunga Citra Lestari dan ahli keluarga Ashraf terus kuat untuk mengharungi hari-hari tanpa arw4h. Amin..

Tonton Video Lagu Terbaru daripada Bunga Citra Lestari di bawah ini yang bertajuk 12 Tahun Terindah. Lagu ini baru sebentar tadi dikeluarkan di Channel It’s Me BCL.  Mari dengarkan :

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Sinclair, Bunga Cinta Lestari, Youtube It’s Me BCL

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..