” Amboi jari tu, smart girl Aafiyah.. “

Video Siti Aafiyah Menyanyi Lagu J0hny J0hny Yes Papa Versi Sendiri. Siap Dato’ Siti Nurhaliza Dan Datuk K Join Nyanyi Sekali Lagi. Part Jari Tu Alahai Dah Macam Conduct Koir !!  

Sebut sahaja nama anak Dato’ Siti Nurhaliza, Siti Aafiyah pasti ramai yang mengenalinya. Lahir sebagai anak bintang ternama, populariti ibunya itu turut mengena tempi4snya kepada Aafiyah. Tagline ‘Aafiyah anak ibu’ sering disebut Dato’ Siti kepada puterinya ini.

Aafiyah membesar dengan sihat dan penuh ceria. Periang dan selalu gembira, banyak telatah dan ragam Aafiyah dikongsikan oleh Dato’ Siti dan juga pengasuh khas Aafiyah, Dayah. Suka menyanyi dan menari, Aafiyah sering mempamerkan bakatnya itu.

Tengok sahaja gelagat Aafiyah membuat miming seakan-akan menyanyi lagu Dato’ Siti, mencuit hati sehinggakan Dato’ Siti sendiri tergelak. Di usianya ini, Aafiyah sudah diajar supaya beradab sopan dan sikapnya ini dapat dilihat ketika Neelofa mengunjungi kediaman Dato’ Siti baru-baru ini.

Menerusi akaun Instagram ctdk.my, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelag4t Aafiyah menyanyi lagu kanak-kanak, J0hny J0hny Yes Papa dalam versinya sendiri. Dato’ Siti dan Datuk Khalid turut sama kedengaran menyanyi bersama Aafiyah. Sekali ibu tarik suara, mendayu panjangnya.

Jom tonton video di bawah :

Meriah sungguh Aafiyah menyanyi dengan ibunya ini. Gelagat Aafiyah itu menghiburkan dan menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Merdu sungguh suara siti ni cakap biasa2 pun merdu juga anugerah Allah.. “

” Cerdik pandai ni aafiyah.. Good girl.. “

” So clever cek adek afiyah may allah bless aafiyah happy nice day.. “

” Byk kali tgk pun tak jemu cik aafiyah ni tau.. “

” Mami j4rum Aafiyah gelang tu hehehe.. “

” Alooooo, comelnyaaaa. Cute dan clever gurl.. “

” Suka nya tgk anak cerdik pandai ni.. awak terlajak comel la adik sayang.. “

Wah dah macam conduct koir pulak tangan Aafiyah tu. Dato’ Siti dan Datuk Khalid pun melayan, seronok tengok. Apa pun, semoga Aafiyah membesar dengan penuh kasih sayang, menjadi anak yang sempurna dan solehah buat kedua ibu bapa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk.my

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..