” Ada pihak yang cuba rephrase cakap seolah saya ini bat4k dan geloj0h.. ” – Ungku Ismail

Kecew4 Keikhlasannya Menyampaikan Update Mengenai Nad Zainal Disalahertikan, Ungku Ismail Tidak Mahu Lagi Berkongsi Update Terbaru Tentang Nad Selepas Ini. Ini Sebabnya !!

Sejak berita tentang pelakon, Nad Zainal dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (1CU) disebabkan jangk1tan kum4n pada paru-paru, ramai rakan artis berkongsi tahap kesihatan selebriti itu dan memohon orang ramai supaya dapat sama-sama mendoakan kesembuhannya.

Malah aktor kacak, Ungku Ismail Aziz sebelum ini antara yang terawal memuat naik perkembangan terkini Nad di Insta Story dengan menyatakan kesihatan pelakon terbabit lebih baik berbanding sebelumnya.

Namun terbaru menerusi tiga hantaran di Insta Story, Ungku Ismail telah meluahkan rasa kecew4nya kerana sikapnya yang prihatin terhadap Nad Zainal disalahertikan oleh segelintir pihak. Ungku Ismail menyatakan ada yang beranggapan dirinya sengaja menjaja cerita peribadi kerana sering berkongsi perkembangan Nad.

Ungku Ismail turut menyatakan dirinya sangat menghargai ada pihak yang hadir untuk menemuramah dan prihatin kepada keadaan Nad. Namun tegas Ungku Ismail ada gurau senda yang boleh diterimanya, tetapi perlu diingatkan hal tersebut ada hadnya.

Ikuti luahan Ungku Ismail di bawah ini :

Menurut Ungku Ismail, mulai hari ini dirinya tidak akan lagi berkongsi mengenai perkembangan Nad atau mengeluarkan sebarang statament dan meminta agar merujuk kepada sumber lain.

Di akhir penulisan Ungku Ismail, memohon agar semua dapat terus mendoakan yang terbaik buat diri Nad yang sekarang masih sedang kuat melaw4n sak1tnya untuk kembali sedar dan sihat seperti sedia kala.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ungkuismailaziz, nadzainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..