” Aaisyah suka Aiman Tino ke, Sufian Suhaimi atau Ismail Izzani ? “

Video Aaisyah Dhia Rana Menyanyi Namun Respon Aaisyah Terhadap Soalan Rozita Che Wan Memang Win. Baru Tahu Aaisyah Minat Siapa !!

Sebut sahaja nama Aaisyah Dhia Rana , pasti ramai terbayang dengan wajahnya yang comel dan cantik. Aaisyah merupakan satu-satunya puteri Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Seperti kebanyakan anak selebriti lain, Aaisyah juga turut mempunyai akaun Instagram.

Turut wujud juga beberapa akaun Instagram yang memggunakan nama Aaisyah yang telah dibuat oleh para peminatnya. Wajahnya yang cantik membuatkan apa sahaja yang dikongsikan di akaun Instagramnya sering mendapat perhatian netizen.

Aaisyah mempunyai dar4h kacukan Inggeris di sebelah bapanya dan melayu di sebelah ibunya. Salah satu keistimewaan Aaisyah di hati para netizen iaitu dia begitu fasih berbahasa melayu malah pandai bercakap loghat utara.

Menerusi akaun Instagram, video Aaisyah sedang menyanyi telah dikongsikan untuk peminat-peminat Aaisyah. Aaisyah menyanyikan lagu Ismail Izzani berjudul Sabar. Namun respon Aaisyah apabila Rozita Che Wan bertanya dia meminati artis yang mana dan lagu siapakah yang dinyanyikan oleh Aaisyah memang tidak disangka. Ad0i, lawaklah Aaisyah ni !

Jom tonton video di bawah :

” Morning semua.. “

” Aaisyah nak karok sat okay.. “

Rata-rata netizen menegur perut Aaisyah yang buncit. Antara komen-komen mereka :

” Hehe.. Perut tu nak pi mana.. “

” Huishh.. Perut tu nak pi mana Aaisyah.. But still cute.. “

” Aaisyah gend0t.. “

” Comelnya.. Terer dengar lagu.. “

” Pandainya Aaisyah.. “

” Tolong perut itu dikondisikan.. “

Alahai, m0ntel ye Aaisyah ni. Banyak makan ke Aaisyah ? Hehe. Ger4m melihat kecomelan Aaisyah dan kepetahan Aaisyah bercakap. Semoga Aaisyah Dhia Rana membesar menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan..