” What a beautiful tribute. Happy birthday Uncle.. ” – Daphne Iking

Ucapan Hanis Zalikha Buat Ayahnya Sempena Ulangtahun Kelahiran Ke 62 Yang Sangat Istimewa. Ayat Keknis Sweet Betul, Patut Lah Hairul Azreen Cair. The Best Wish !! 

Bergelar pelakon, pengacara dan usahawan, Hanis Zalikha semakin dikenali ramai. Isteri kepada Hairul Azreen ini memiliki personaliti dan karekter yang sopan dan lemah lembut. Percakapannya juga penuh kelembutan buat ramai peminat menyenanginya.

Bergelar ibu kepada Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah, cara Hanis mendidik anak-anaknya sering dipuji peminat. Pendekatan dan intonasi suaranya yang tenang buat ramai kagum. Suara mar4h pun tetap lembut je didengar. Hanis juga seorang yang rajin memasak.

Sering berkongsi resepi masakannya di Instagram, terutamanya makanan yang disediakan untuk Alisa, ia menjadi ikutan ramai ibu-ibu lain. Semakin maju dengan perusahaan Cakenis, pelbagai pr0duk dikeluarkan antaranya tudung dan pakaian mandi muslimah.

Menerusi akaun Instagram, Hanis Zalikha telah berkongsikan sekeping gambar ayahnya bersama ucapan istimewa sempena ulangtahun kelahiran ayahnya yang ke 62 tahun. Bait ucapan Hanis yang memuji sikap ayahnya itu sweet je baca.

Jom baca perkongsian di bawah :

Kapsyen Hanis itu turut menerima ucapan selamat daripada netizen. Antara komen-komen mereka :

” What a beautiful tribute. Happy birthday Uncle.. ” – Daphne Iking

” So well said and his traits are very noticeable in u too ! Love your positivity.. “

” Daddy pun masih sadoo lagiii. Happy birthday.. “

” Happy birthday 62nd. Still look tough and handsome.. “

” Selamat ulang tahun daddy hanis ! semoga diberi kesihatan sihat walafiat, dimurahkan lagi rezeki dan bahagia dunia akhir4t.. “

” Proud daddy to have keknis as his daughter.. “

” How come a short tribute means so much and so inspiring. Happy bday to your daddy keknis.. “

Walaupun ucapannya ringkas namun makna yang tersir4t di sebaliknya itu begitu mendalam. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat ayah Hanis Zalikha. Semoga dikurniakan umur yang panjang dan kesihatan yang baik. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hanis Zalikha, IG Nani Rostam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..