” Wajah Melayu asli, sangat anggun. Sejuk rakyat jelata tengok Tuan Puteri.. ” – Netizen

Jurusolek Terkenal Saidatulnisa Aminuddin Kongsi Hasil Solekannya Untuk YAM Tengku Puteri Utama Raja Tengku Nadhirah Zahrah. Simple Tapi Terserlah Kejelitaan Tuan Puteri Terengganu Ni. Cantik Seperti Bondanya !!

Meninjau akaun Instagram Saidatulnisa Aminuddin iaitu kakak kepada ratu rock Ella Aminuddin, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan gambar terbaru YAM Tengku Puteri Utama Raja Tengku Nadhirah Zahrah, anakanda kepada Sultan Mizan Zainal Abidin.

Puteri sulung Sultan Mizan ini mendapatkan sentuhan tangan Saidatulnisa yang kemas dan teliti solekannya. Melihat kepada wajah Tengku Puteri Nadhirah, wajahnya yang manis ini nampak lebih berseri-seri.

Tengku Puteri Nadhirah yang semakin meningkat dewasa ini saling tidak tump4h seperti wajah ayahandanya namun mewarisi kecantikan bondanya, Sultanah Nur Zahirah. Dengan selendang di kepala, Tengku Puteri Nadhirah nampak begitu ayu sekali.

Perkongsian oleh Saidatulnisa ini telahpun mendapat perhatian dan sehingga kini posting ini meraih hampir 3000 tanda suka sejak ia dimuatnaik. Bukan biasa-biasa, golongan diraja pun percaya pada sentuhan tangan Saidatulnisa.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Cantik dan manis, itu antara pujian yang diberikan oleh warganet setelah melihat wajah Tengku Puteri Nadhirah ini. Antara komen-komen mereka :

” Sentuhan saidatunisa aminuddin memang let0psss.. walaupon simple tapi love sangat tengok.. “

” Masya Allah, manisnya senyuman Tengku Puteri Nadhirah. Cantik tuan puteri, cute.. So pretty sweet and beautiful the princess o f Sultan Terengganu.. “

” Cantiknya makeupa kak Saidatul Nisa ni, lovely cantik sangat tuan puteri. Terbaik berseri sungguh.. “

” Wow cantiknya Tengku Puteri Nadhirah ni, bondanya cantik, ayahandanya pula handsome. Anak super cantik.. “

” Beautiful princess, lawanya cun melecun. My diamond ni, anak raja dari negeri Terengganu.. “

” Original puteri kesultanan melayu, kecantikan asli Melayu. Cantik dan manis puteri raja Terengganu.. “

” Wajah Melayu asli, sangat anggun. Manisnya wajah puteri ni. Sejuk rakyat jelata tengok Tuan Puteri cantik jelita.. “

Semakin hari semakin cantik Tengku Puteri Nadhirah ini, ditambah dengan sentuhan Saidatulnisa. Semoga Saidatulnisa terus success dalam kerjayanya ini dan buat Tengku Puteri Nadhirah, semoga menjadi anakanda yang solehah dan baik budi pekertinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Saidatulnisaaminuddin, IG Terengganu Royal Family, Facebook Nona

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..