” Wahh, comel, jarang nampak tumbuh gigi gini, V4mpire cutee.. ” – Netizen

Rasa Pel1k Mengenai Pertumbuhan Gigi Anaknya, Perkongsian Isteri Alif Satar, Shadilla Dapat Perhatian Ramai. Wahh, Gigi Tar1ng Ke Tu, Comel Je Tengok !!

Sebut sahaja figura penyanyi lelaki Alif Satar, pastinya ramai yang mengenalinya.  Beliau sudah pun memiliki sebuah keluarga yang bahagia di temani dengan isteri serta tiga orang cahaya mata, dua perempuan dan seorang lelaki. Beliau adalah antara artis yang boleh dijadikan contoh dalam mengurus keluarga.

Umum mengetahui Alif Satar memilih pengurusnya Shadilla Halid sebagai peneman hidup. Beliau lebih mengutamakan keluarga dalam segala hal, menjadikan cara beliau ini sangat dipuji dan disukai netizen.  Lagi-lagi beliau sangat akrab dengan anak-anaknya dan selalu memberikan masa bersama.

Alif Satar dilihat sebagai seorang ayah yang sangat penyayang. Sentiasa bergelak ketawa dan meluangkan masa berbual-bual dengan anaknya. Inilah yang membuatkan ramai yang kagum dengan cara ‘ayah-ayah’ Alif ini. Memang ayah mitahli la kan Alif ni. Di samping selalu ceria, tetap mengambil berat mengenai segala hal dalam keluarga.

Menerjah pula ke laman Instagram isteri Alif Satar, Shadila telah memuatnaik posting bergambar. Gambar tersebut adalah gambar anaknya Ali yang sedang tersenyum sehingga menampakkan gigi empat batangnya atas dan bawah. Wahhh, sekejap sahaja rasanya Ali dah hampir mencecah 10 bulan usianya.

Apa yang menarik pada gambar tersebut adalah berkenaan gigi Ali. Shadilla mengutarakan pertanyaan dalam kapsyen dengan soalannya mengenai pertumbuhan gigi anaknya. Beliau merasa sedikit pel1k dan keliru kerana gigi Ali tumb0h bahagian kiri dan kanan dahulu.

Jom lihat perkongsian Shadila di bawah ini :

Hasil tinjauan di ruangan komen, kebanyakan netizen memberitahu jarang yang tumbuh gigi seperti Ali itu. Ada netizen yang menggelarkan Ali seperti ‘vamp1re’ yang comel. Antara komen-komen dari mereka :

” Aliiiiii cutenya tang tu! Bampireeee, MasyaAllah Cuteness 0verloadssss.. “

” Vamp1re baby. So cutee Ali. Rare nih 1st time tengok gitu btw comey je Ali.. “

” Hahaha, cuteness 0verl0ad, aw4s ya mama, kalau tumbuh mcm ni gig1tan dia lebih berb1saaaa.. “

” Ali the vamp1re baby but the cutest one laaa.. “

” Wahh, comel, jarang nmpak tumbuh gigi gini, Vamp1re cutee.. “

” Subhanallah, Ali, jarang aunty jumpa baby tumbuh gigi t4ring dulu ni.. “

Wow mungkin ada benarnya juga komentar netizen. Barangkali yang tumbuh itu gigi t4ring tak. Mesti comel kan ada gigi tar1ng 2 batang tu nanti. Apapun semoga anak-anak Shadilla dan Alif Satar semuanya membesar dengan sihat, cemerlang dunia dan akhir4t. InshaAllah, Aminn

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG  Shadila Halid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..