” Amboii, melep4k nohh. Haa kan dah kena mar4h.. ” – Netizen

Amboiii Mar4h Betul Baby Shima Kat Hritik Roshan Yer. Eh Dah Kenapa Tu ?

Nama Baby Shima tak asing lagi bagi peminat di Malaysia dan Indonesia kerana nama Baby Shima sebelum ini telah terkenal di negara jiran kita itu. Baby Shima juga sering berulang alik dr Malaysia ke Indonesia.  Nama Baby Shima cukup popular apabila menghasilkan lagu duet bersama Kumpulan Floor 88.

Lagu yang berjudul R0adbl0ck Hatiku ini begitu mendapat sambutan di hati peminat. Selain itu Baby Shima turut merakamkan lagu duet bersama Fairuz Misran yang berjudul Ik4tan Asmara. Lenggok suara Baby Shima yang merdu ini memang sesuai dengan lagu-lagu berentak dangdut dan juga lagu klasik.

Sering berkongsi video dan gambar-gambarnya di media sosial membuatkan Baby Shima lebih dekat dengan peminat-peminatnya. Melalui Instagramnya dapat dilihat Baby Shima juga mempunyai bakat dalam bidang lakonan selain daripada menyanyi.

Terbaru Baby Shima berkongsi video par0di yang dirakam olehnya seolah-olah dia sedang berbual dengan pelakon terkenal Bollywood iaitu Hritik Roshan. Reaksi wajah Baby Shima yang serius betul-betul membuat situasi itu seperti benar-benar terjadi.

Mari kita tonton video yang dibawah :

Video yang dikongsi ini mendapat komen dari netizen. Antara komen-komen dari netizen ialah :

” Alahai, Cute pulak tgk shima buat camtu. Ehh lawaknya sama Hrithik Roshan.. “

” Wow, cari baka bollywood. Suka tengok baby shima. Cantik.. “

” Kesi4n nanti balik kena tempel3ng.. “

” Hahahah oh my son. ni win.. “

” Gemp4kkk. boek ah shima. edit video cmni.. “

” Handsome nya suami awak. kita nak juga suami mcm suami awak tu. jom share.. “

” Jangan mar4h2 lah baby tapi cute pulak Muka you mengam0k.. “

” Amboii. melep4k nohh. Haa kan dh kena mar4h.. “

Kelakar jugak yer Baby Shima ni. Semoga Baby Shima terus berjaya dalam setiap bidang yang diceburi dan sentiasa mendapat nama dihati peminat di Malaysia mahupun di Indonesia. Teruskan menghasilkan karya-karya lagu terbaik. Semoga terus berjaya di masa akan datang !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Baby Shima

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..