” Tumpang bangga dengan doktor. Cantik baju doktor, manis je..”

Gambar-Gambar Pertemuan Dr. Amalina Bakri Dan Raja Charles III Serta Permaisuri Raih Perhatian Ramai. Wah, Bertuahnya Dr. Amalina. Baju Pun Lawa Sungguh. Nampak Cantik Dan Manis Doktor !!

Dr. Amalina Bakri telah berkongsi beberapa keping gambar ketika Dr. Amalina dijemput ke Istana Buckingham, London untuk bertemu Raja Charles III dan Permaisuri. Jemputan tersebut adalah bagi mewakili negara pada pertemuan yang dianjurkan baginda di istana tersebut.

Dr. Amalina meluahkan rasa bangga dan berbesar hati kerana menerima jemputan tersebut. Dr. Amalina turut berkongsi gambar kad jemputan tersebut dan pastinya ini merupakan memori paling indah dalam kehidupan Dr. Amalina.

Tampil dengan baju kurung moden berwarna hijau, penampilan Dr. Amalina nampak sangat cantik dan manis sekali. Dr, Amalina bukan sahaja dapat bertemu dengan ahli keluarga diraja sahaja malah turut berkenalan dengan mereka yang bekerja dengan keluarga diraja.

Dr. Amalina juga dapat bertemu pelbagai lapisan masyarakat yang telah menyumbang kepada komuniti di UK dan di luar negara. Perkongsian ini telah menerima lebih ratusan komen yang turut berbangga dengan Dr. Amalina.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang berasa bangga dengan pencapaian Dr. Amalina dapat bertemu Raja Charles III. Antara komen-komen yang diberikan :

” You are amazing and such an inspiration Thank you for your contribution and represent us with your high achievement.. “

” What an honor to be invited. Is that Syabina from the “Great Baker…” program? cantik baju doktor, manis je.. “

” Dr Amalina, yg sebelah doc, berbaju merah itu, doc juga kan? Boleh tahu namanya? What an achievement n honour Doing malay women proud.. “

” Nice one dramalinabakri  you represented Malaysia so elegantly in your gorgeous Baju too.. Absolutely incredible Amalina What an honour.. “

” With ur credentials n grace,, u certainly deserve to represent Malaysia.. congrats Dr.. Pretty babe..  and proud with you had a chance to greet the king.. “

” Cantik manis pakai baju mcm ini… You make Malaysians proud as a representative and you look fabulous.. Tumpang bangga dgn doktor.. “

” Woah so proud of u Dr Amalina. Not just as fellow Malaysian but also us women nice baju kurung also.. “

Ini merupakan satu pengalaman yang berharga buat Dr. Amalina dan rakyat Malaysia juga turut berbangga dengan Dr. Amalina yang mewakili Malaysia. Semoga Dr. Amalina terus berjaya dalam bidang kedoktoran dan lebih maju lagi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr. Amalina

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..