” Tiga kali baca kapsyen baru faham, alahai perangai.. ” – Netizen

Aeril Zafrel Kongsi Video Isterinya, Wawa Zainal Mar4h Kerana Sengaja P1jak Jubahnya. Namun Kapsyen Yang Ditulis Aeril Buat Netizen Kel1ru. Eh, Eh, Eh Siapa Yang Mar4h Pulak Ni, Adoiii Pen1ng !!

Nama besar dalam bidang lakonan, Aeril Zafrel tidak perlu diperkenalkan lagi. Pelakon lelaki popular ini nampaknya semakin berbahagia bersama isterinya tersayang, Wawa Zainal dan juga tiga orang cahaya mata yang comel iaitu Ahmad Fakhruddin Attar (7), Hayla Maghfiratul (5) dan Ayya Soffya (7 bulan ).

Selain bergelar pelakon, Aeril Zafrel dan isteri juga merupakan usahawan berjaya di Malaysia. Pasangan ini mempunyai perniagaan komestik jenama sendiri yang telah diusahakan selama hampir 4 tahun telah menunjukkan hasil. Malah perniagaan mereka menjadi inspirasi buat ramai orang di luar sana.

Menerusi perkongsian terbaru, Aeril Zafril telah memuatnaik sebuah video di laman Instagram miliknya. Video tersebut memaparkan  gabungan video-video Aeril dan isterinya. Setakat ini jumlah tontonan video tersebut menghampiri 300 ribu dalam beberapa jam dimuatnaik.

Apa yang menariknya adalah kapsyen Aeril Zafrel yang dikongsikan dalam posting tersebut. Mereka meyangkakan Aeril Zafrel yang mar4h dalam video tersebut, tetapi sebaliknya Wawa yang mar4h kerana jubahnya telah dip1jak oleh Aeril. Kapsyen Aeril menyatakan ‘ Mar4h pun cantik suami wawa ni ‘¬† buat netizen kel1ru.

Jom tonton video tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

Marah pun cantik suami wawa ni…

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Tinjauan di ruangan komen mendapati ramai yang menyatakan kekeliruan kapsyen yang ditulis oleh Aeril Zafrel. Mereka juga memuji pasangan ini sangat sweet. Ini antara komen-komen mereka :

” Sweet g1la main pijak kain pulak tu auch, Caption buat saya komfius suami wawa ke wawa tu.. “

” Boss lupa letak koma kan tu hahahhahaha saje nk perangai nak pen1ngkan orang .. “

” Tiga kali baca caption baru faham alaaaa perangai.. “

” Haha kurang asam betull dia pergi p1jak jubah tuu. Tahu tak kalau terp1jak kain jubah tu pun pempuan leh jadi G0rilla. Haha.. “

” Nakai betoi suami wawa ni, ader ke p1jak kain wawa yaag cantikk nih.. “

Wah, pandai ye Aeril Zafrel angkat bakul sendiri. Iyelah kan, kalau bukan diri sendiri siapa yang nak puji. Terpaks4 lah puji diri sendiri. Lagi pun Aeril dan Wawa memang dikenali dengan pasangan paling romantis dan sama cantik dan sama padan. Semoga hubungan pasangan ini terus berkekalan hingga ke syurga. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafril, Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..