” Think I’ve shared a bit too much on Neelofa new talk show.. ” – Dato’ Hans Isaac

Dato’ Hans Isaac Bakal Ded4hkan Sedikit Kisah Peribadi Di Talksh0w Neelofa. Apa Lah Agaknya Tu Yer, Siap Lofa Bagi Bunga Lagi Ni !! 

Nama Dato’ Hans Isaac pernah dikaitkan hubungan istimewa bersama pengacara Neelofa suatu masa dahulu. Hubungan cinta mereka tul4r dan menjadi bualan peminat namun ianya berakh1r dengan baik. Baik Neelofa mahupun Hans meneruskan haluan dan kehidupan masing-masing.

Walaupun sudah put0s ketika itu, mereka mampu bekerjasama dan bersikap profesional. Tidak seperti pasangan lain yang akan bermas4m muka dan saling mengelak untuk bertemu. Itu kisah lama dan hingga kini kedua-duanya masih lagi single dan belum bertemu pasangan hidup.

Neelofa kini semakin berjaya dalam perniagaan dan juga kerjaya seninya. Gadis yang bersemangat waja dan menjadi inspirasi ramai wanita dengan kejayaannya. Tidak hanya popular di dalam negara, malahan sehingga ke peringkat antarabangsa juga.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Hans Isaac telah berkongsikan sedutan video ketika beliau menjadi jemputan di rancangan NextToNeelofa. Bakal bersiaran malam ini, pelbagai cerita bakal dikongsikan. Ni Lofa betul-betul k0rek semua rahsia nampaknya. Mesti best ni !

Jom tonton video di bawah :

Antara lain yang dikongsikan Hans Isaac. Wah siap dapat jambangan bunga lagi. Ada maksud tersir4t ke bunga bagai ni. Ish suspen betul  !

Kapsyen Hans Isaac ini buat peminat teruja. Malahan ramai yang mula mengus1knya dengan bekas kekasihnya ini. Antara komen-komen :

” Macam suami isteri tengah discuss masa depan, comelnya.. “

” You both looked great dato’. happy together.. “

” Nak tengok kenapa dato hans isaac nang1s. kata neelofa dlm melet0p hari tu.. “

” Muka ada iras-iras sikit, jod0h maybe.. “

” Dato, dah lama sgt nih. Bg laa cincin. Kami smua restu.. Hehehhe.. “

” Nmpk sepadan sgt. Sama muka jod0h kuat ni.. “

” Nelofa dah beli kasut kawen dah. Bila lagi dato’.. “

Wah apalah agaknya cerita yang Dato’ Hans akan kongsikan malam nanti ye. Semua kisah peribadi yang bertahun disimpan kemas bakal terbongk4r. So boleh lihat kisah apa yang akan dib0ngkar malam ini pada jam 9 malam di rancangan NextToNeelofa AstroRia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hans Isaac, IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..